Jay Lumen show-jával nyitott újra Prága szuperklubja, az Epic!

2021.09.02

Jay Lumen estjével nyitott újra Prága gyöngyszeme, az Epic klub. Csehország 2 hete nyitotta meg újra a klubjait nem kis várakozás mellett. Prága kiemelkedő klubja azonban nem számított arra, hogy a közönség ekkora lendülettel veti bele magát a bulizásba. Jay estjére 1 nap alatt elfogytak a korlátozásban maximalizált létszámra szóló jegyek.

Jay Lumen turnéja Bulgária és Csehország után, Horvátországban, Törökországban, Angliában, Németországban és Svájcban, majd Belgiumban folytatódik. Ám még előtte találkozhatunk vele saját Footwork kiadójának estjén a szegedi Sing Singben, Flug társaságában.

Jay Lumen szerencsésnek mondhatja magát, hiszen nemzetközi turnéja hétről hétre zajlik, akárcsak hazánk klubjaiban. Persze azt megszokhattuk már, hogy nem igazán dől hátra és mindig izzanak körülötte az események.
Nyári turnéjának számtalan élményekben gazdag állomása volt, hiszen játszott többek között Szerbiában a Green Love nyári eseményén, vagy Bulgáriában a Cacao Beach estjén, de itthon is találkozhattunk vele jó pár helyszínen.

Mindeközben rengeteg új dolog van készülőben Jay Lumen háza táján. Új megjelenések és egy várható új album híre is szárnyra kapott vele kapcsolatban.
Arról nem is beszélve, hogy a "The Loop" című szerzeménye cikkünk keltekor kezdte meg 4. hónapját a Beatport Techno (raw/deep/hypnotic) Top10-ében, amivel májusi megjelenésként az egyik legrégebben ott tartózkodó dal.

Ami pedig Prágát illeti, a kapcsolódó képek önmagukért beszélnek.Remekbe szabott visual és egy óriási hangulatú est kerekedett Jay buliján.

A közönség reakciójáról pedig itt kaphattok egy kis ízelítőt:

https://www.facebook.com/JayLumenMusic/videos/245266387599606/

Ő maga az alábbi szavakkal kommentálta az estet.
"Imádtam Prágát. A közönség zseniális volt és az egész este energiája felbecsülhetetlen érték. Alig várom a következő bulit. :)"


TOVÁBBI CIKKEK

Jön a Tale Of Us, Mochakk és Jeff Mills is a Szigetre!

2023.03.14.

Az új bejelentéssel kiegészült a Nagyszínpad headlinereinek listája és számos további izgalmas név is érkezett.

Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a nyáron a saját fesztiválján

2023.03.10.

A techno zseni, Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a Karren Maar Fesztiválon egy több mint 11 órás szettel.

Éljenek a nők! - Így köszöntötte a nőket a DAAD Gathering nőnap alkalmából

2023.03.08.

Hiánypótló fesztivált indított utjára az OZORA fesztivál legénysége Dádpusztán 2021-ben!