Jön a The Prodigy is az EXIT-re!

2016.04.16

Csatlakozott a fellépők sorához továbbá a Paradise Lost, az At The Gates, az Anti-Flag, a Raised Fist és a Toxic Holocaust is.

A világ egyik legbefolyásosabb elektronikus zenekara, a The Prodigy július 10-én lép fel az EXIT Festival-on. Egy rövid közönségszavazás volt arról, hogy fellépjenek-e, ahol a szavazók 92%-a, kb. 25 ezer ember válaszolt igennel, és kérésük elérte az együttest is, így a Prodigy hozzáadta turnéja állomásaihoz a szerbiai fellépést is. Az előadásra szabad kezet kaptak a szervezőktől, mivel állítólag ez az egyik kedvenc fesztiváljuk. Liam, Keith és Maxim személyesen is üzent a közönségnek: „Exit Harcosok! Minket akartatok és jövünk is! Gyülekezés a Fortress-nél, ott találkozunk! Viszlát mindenki! Peace!”

25 éve vannak a pályán, a legutóbbi stúdió albumukkal a „The Day is My Enemy” lemezzel pedig sorozatban hatodszor sikerült elérni a brit lemezeladási listák első helyét, ami rajtuk kívül csupán a Beatlesnek sikerült. A legutóbbi turnéja során a The Prodigy fellépett szinte az összes nagy fesztiválon Ausztráliától Amerikáig, stadionokban, csarnokokban, és a legnagyobb koncerttermekben Japántól Argentínáig, összesen több mint 30 országban jártak világszerte. Még mindig hátra van 15 ország, amíg be nem fejezik a mostani turnéjukat, aminek július 10-i állomása Szerbia lesz.

Az új nevek bejelentésével főleg a keményebb vonalat kedvelőknek szereztek örömet. Extrém színpad az extrém embereknek, ahol a legfurcsább hardcore, metál, és punk bandák lépnek fel a világ több tájáról, ez pedig nem más lesz, mint az Explosive Stage. Ott lesz az Anti-Flag, ahogyan az energikus svéd hardcore banda, a Raised Fist is. A metál óriás Paradise Lost a harmadik nap fő fellépője lesz, míg az utolsó napra az újvonalas At The Gates veszi kezébe az irányítást. Az Explosive Stage továbbá olyan kemény fellépőket vonultat fel, mint a The Rumjack, a Born From Pain, a Toxic Holocaust, A Sear Bliss, a Negura Bunget és még sokan mások.

A rock vonal idén különösen erős lesz, tekintve a korábban bejelentett The Vaccines, Bastille, Cock Sparrer, The Black Heart Rebellion, Tuber, Kensington bandákat, valamint a többi fellépőt.

Az EXIT fesztivál július 7-10. között lesz megtartva a péterváradi erődben, ami után az Sea Dance fesztivállal folytatódik a buli július 14-16. között. Az ide leszervezett fellépők a teljesség igénye nélkül: Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Hurts, Skrillex, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Nicky Romero, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dub Pistols, DJ Hype, Andy C és sokan mások.

Bérleteiteket itthon a Meex-nél tudjátok beszerezni a legkedvezőbb áron:
EXIT: http://meex.hu/jegyek/exit/
SEA DANCE: http://meex.hu/jegyek/seadance/

 

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.