Kamarazenekarral közösen lép fel deadmau5

2018.03.22

Az elektronikus zene egyik innovátora, deadmau5 egy egyedi performanszra készül, ahol teljes kamarazenekarral fog újradolgozott anyagokat előadni Los Angelesben, a Wilternben. Az előadás címe a „where’s the drop?”, a zenekar vezetője pedig Gregory Reveret lesz.

Az inspirációt a „7” címet viselő anyagáról merítette deadmau5, ez volt az a lemez, ahol a hét főbűn mindegyikéhez komponált egy dalt. Mindig is szeretett volna zenekarral együtt fellépni, és amikor találkozott Gregory Reveret-tel a mau5trap Mondays Twitch keretén belül, deadmau5 meglátta benne azt a személyt, aki képes arra, hogy az ő zenéjét egy zenekarral párosítsa.

A „where’s the drop?” című előadás ízelítőként szolgál a közelgő, azonos címet viselő albumhoz, melyen összesen 17 dal hallható, ezek mindegyikét zenekarral vették fel. Az exkluzív megjelenés március 30-án lesz, és a mau5trap jóvoltából csak a TIDAL-on keresztül lesz elérhető.

Azok a rajongók, akik nem olyan szerencsések, hogy élőben meghallgathassák az előadást, a TIDAL X: deadmau5 ‘where’s the drop?’ elérhető lesz egy speciális streamen keresztül április 1-től.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

A The Etiket új otthonnal, Győr pedig egy új multifunkciós klubbal büszkélkedhet: DINAMO!

2019.10.10.

A névválasztást sem a véletlenre bízva, hiszen Győr szülötte volt Jedlik Ányos, a dinamó-elv megalkotója.

Jay Lumen amerikai turnéja során Richie Hawtin társaságában is lógott

2019.10.10.

Jay Lumen egy intenzív 2 hetes észak- és dél-amerikai turnét tudhat maga mögött