Kamarazenekarral közösen lép fel deadmau5

2018.03.22

Az elektronikus zene egyik innovátora, deadmau5 egy egyedi performanszra készül, ahol teljes kamarazenekarral fog újradolgozott anyagokat előadni Los Angelesben, a Wilternben. Az előadás címe a „where’s the drop?”, a zenekar vezetője pedig Gregory Reveret lesz.

Az inspirációt a „7” címet viselő anyagáról merítette deadmau5, ez volt az a lemez, ahol a hét főbűn mindegyikéhez komponált egy dalt. Mindig is szeretett volna zenekarral együtt fellépni, és amikor találkozott Gregory Reveret-tel a mau5trap Mondays Twitch keretén belül, deadmau5 meglátta benne azt a személyt, aki képes arra, hogy az ő zenéjét egy zenekarral párosítsa.

A „where’s the drop?” című előadás ízelítőként szolgál a közelgő, azonos címet viselő albumhoz, melyen összesen 17 dal hallható, ezek mindegyikét zenekarral vették fel. Az exkluzív megjelenés március 30-án lesz, és a mau5trap jóvoltából csak a TIDAL-on keresztül lesz elérhető.

Azok a rajongók, akik nem olyan szerencsések, hogy élőben meghallgathassák az előadást, a TIDAL X: deadmau5 ‘where’s the drop?’ elérhető lesz egy speciális streamen keresztül április 1-től.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Rodhad, Fautzi, Anetha és Regal társaságában ünnepli Sikztah az idén 10 éves DUMDUM-ot!

2019.04.22.

Nincs megállás a nyugat-magyarországi elektronikus zene fellegvárában!

Április 22-én HOT X megtáncoltatja az olasz partiarcokat

2019.04.17.

HOT X az olaszokkal tölti a húsvéti ünnepeket!

Chris Liebing, Rødhåd és Julian Jeweil is ott lesz a B my Lake fesztiválon!

2019.04.15.

5 nemzetközi és rengeteg hazai fellépővel lett teljes az idei B my Lake fesztivál programja!