Karányi Anthology10 Nagykoncert a Balaton Sound-on!

2013.07.02

Karanyi idei nagysikerű visszatérése a januárban megjelent 'Hello' című dalával, előmelegítése volt az idei nyári szezon rendhagyó koncertjének.

A magyar elektronikus zene egyik legnépszerűbb producer/DJ-jének zenei pályafutása ugyanis idén 10 éves.

A jubileumi év alkalmából az idei Balaton Sound-on egy egyedülálló, élő zenekari koncerttel foglalja össze az eddigi évtizedet, ahol az összes eddigi ismert slágere felcsendül majd a 'My Baby My'-tól a 'Hello'-ig. A koncert exkluzivitása, hogy a dalok teljesen újragondolt, újrahangszerelt verziójukban lesznek hallhatóak élőben az eredeti zenészek és szerzőtársakkal, összesen 9 fős zenekarral - többek közt Judie Jay (My Baby My), Sonya (Álomszép, Hazaút, Dallam), JustinTime (At Large), Phantom (You Sotp The Motion Of Time), MC Lomex előadásában. A rendhagyó elektronikus zenei koncert egy 70 perces, erre az alkalomra készülő egyedi vizuál anyaggal együtt lesz megtekinthető és végigbulizható szombat este. Ráadásul a Balaton Sound-os koncertre 2 fős belépőt is lehet nyerni, aki július 1-ig regisztrál a www.anthology10.com-on!
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

2020.08.04.

Így a Drumcode mellett immár a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét.

Augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani!

2020.07.30.

2020 nyarának fesztiválszezonja teljes egészében elmarad.

Amelie Lens új EP-je landol augusztusban

2020.07.28.

A Higher címet viselő kislemez, ami az első idei megjelenése lesz, saját kiadójánál, a Lenske-nél érkezik majd augusztus 21-én.