Klaudia Gawlas pénteken ellátja technoval a keleten élő partiarcokat is

2019.06.10

Különleges este elé néz Debrecen és a keleti régió techno-t kedvelő közönsége, hiszen nem kisebb név látogat első alkalommal a városba, mint Klaudia Gawlas. A lassan 10 éve keleten tevékenykedő Mariposas Production és a Deep Night Sounds kooperációjának első állomása június 14-én kerül megrendezésre az ország legnagyobb klubjaként ismert HALLban a Nagyerdő szívében! Az összefogás hosszútávú célja a régió felzárkóztatása és hogy a minőségre éhes helyi klubbereknek ne feltétlenül kelljen a fővárosba utazni, ha egy jót akar mulatni! Első lépésnek nem is rossz!

Klaudia Gawlas 2013 óta minden évben visszalátogatott kishazánkba és kivétel nélkül felejthetetlennek bizonyult! Különleges kapcsolatot ápol a magyar közönséggel, közvetlen személyiségével, mosolyával, feszes ütemeivel gyorsan bedobta magát a szívekbe! 2013, 2014, 2015-ben Technokunst rendezvényeken találkozhattunk a nevével, majd a következő 3 évben a legendás Corvin Club látta vendégül, de ezalatt megmozgatta a győri The Etiket, Dumdum Fesztivál, a szegedi Sing Sing, a csongrádi KTN Fesztivál és legutóbb a HYPERSPACE népét is!
 
 
A szervezők különösen büszkék a lineupra, hiszen a külföldi headliner mellett megtalálható a menetrendben magyar húzónévként a Mateo & Spirit páros, feltörekvő tehetségként Episode1 és a helyi erőket is csatasorba állítják Thomas Borza, Dirty Ice, Eulen, Noel személyében.
 
Klaudia betechnozta magát a magyar fanok szívébe északon, délen, nyugaton és itt az idő, hogy a keleti partyarcokat is elkápráztassa kiváló technikájával! Élesítsd be magad a régió legkomolyabb döngetésére!

 
Június 14. – KLAUDIA GAWLAS, HALL, DEBRECEN
▩ Lineup:
► Klaudia Gawlas music [DE]
► Mateo & Spirit
► Thomas Borza b2b Dirty Ice
► Episode1
► EULEN
► Noel
►Super Early Bird: 3000 Ft - SOLD OUT
►Normal I: 3500 Ft - SOLD OUT
►Normal II: 4000 Ft
►VIP: 6000 Ft (készlet erejéig)
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szeptemberben új albummal jelentkezik Joseph Capriati

2020.06.01.

A Metamorfosi címet kapó új lemez a producer saját kiadóján, a Redimension-ön keresztül jelenik majd meg.

Május 18-án, hétfőn kinyit az Akvárium Klub terasza

2020.05.17.

66 napja zártak be a vírus miatt.