Klubszezon zárás egy technobiztos, masszív Monika Kruse szettel

2019.05.09
 
A ragyogó időt nem garantáljuk, de a mindent fölül író szórakozást Monika Kruse neve fémjelzi a klubszezon végéhez közeledve.
 
 
Nehezen enged minket a szabadba az időjárás, de ennek is megvan a szépsége: hőség nélkül élvezhetjük a még fedett pályán zajló klubeseményeket. Ennek a végéhez közeledve a Cinema Hall is dob még egy nagyot, még pedig a német, örök ifjú, szexi techno istennővel ékesített május 18-i éjszakán!
 
Monika Kruse több mint két évtizede jár Magyarországra, hogy végtelen mosolyát, fürtös haját és legjobb techno zenéit juttassa el hozzánk, melyből az utóbbiak olyan különleges egyvelegbe keveredve kerülnek hozzánk, amitől Monika szettjei minden alkalommal lehengerlőnek számítanak.
 
A Terminal M kiadó főnökeként is a szcéna tevékeny, emblematikus alakjaként ismert nő szerves része volt mindig is a techno szerteágazó műfajának, és bár sosem lett olyan felkapott sztár, mint egyesek, de különleges egyénisége és minőségi techno szelekciója számára épp elég magasra emelte, ahol közönségével bármikor szívesen kapcsolódik.
 
A lassan három évtizedes pályafutás alatt bejárta a világot, és ma már ő is megválogatja fellépéseit, így külön öröm, hogy márciusi győri debütálása után újra hazánkban jár és megmutatja báját és persze aktuális legjobbjait a Cinema Hall közönségének is.
 
Reméljük, az esőfelhőket is elzavarja extra 3 órás szettje, melyet Episode 1, Metha és Mira Joo játéka kísér majd.
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

A The Etiket új otthonnal, Győr pedig egy új multifunkciós klubbal büszkélkedhet: DINAMO!

2019.10.10.

A névválasztást sem a véletlenre bízva, hiszen Győr szülötte volt Jedlik Ányos, a dinamó-elv megalkotója.

Jay Lumen amerikai turnéja során Richie Hawtin társaságában is lógott

2019.10.10.

Jay Lumen egy intenzív 2 hetes észak- és dél-amerikai turnét tudhat maga mögött