Klubszezon zárás egy technobiztos, masszív Monika Kruse szettel

2019.05.09
 
A ragyogó időt nem garantáljuk, de a mindent fölül író szórakozást Monika Kruse neve fémjelzi a klubszezon végéhez közeledve.
 
 
Nehezen enged minket a szabadba az időjárás, de ennek is megvan a szépsége: hőség nélkül élvezhetjük a még fedett pályán zajló klubeseményeket. Ennek a végéhez közeledve a Cinema Hall is dob még egy nagyot, még pedig a német, örök ifjú, szexi techno istennővel ékesített május 18-i éjszakán!
 
Monika Kruse több mint két évtizede jár Magyarországra, hogy végtelen mosolyát, fürtös haját és legjobb techno zenéit juttassa el hozzánk, melyből az utóbbiak olyan különleges egyvelegbe keveredve kerülnek hozzánk, amitől Monika szettjei minden alkalommal lehengerlőnek számítanak.
 
A Terminal M kiadó főnökeként is a szcéna tevékeny, emblematikus alakjaként ismert nő szerves része volt mindig is a techno szerteágazó műfajának, és bár sosem lett olyan felkapott sztár, mint egyesek, de különleges egyénisége és minőségi techno szelekciója számára épp elég magasra emelte, ahol közönségével bármikor szívesen kapcsolódik.
 
A lassan három évtizedes pályafutás alatt bejárta a világot, és ma már ő is megválogatja fellépéseit, így külön öröm, hogy márciusi győri debütálása után újra hazánkban jár és megmutatja báját és persze aktuális legjobbjait a Cinema Hall közönségének is.
 
Reméljük, az esőfelhőket is elzavarja extra 3 órás szettje, melyet Episode 1, Metha és Mira Joo játéka kísér majd.
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Végleg bezár a párizsi Concrete

2019.07.17.

A népszerű francia buli helyszín utolsó rendezvényére most hétvégén, július 19-20-án kerül sor.

Az elektronikus zene a világ harmadik legnépszerűbb stílusa

2019.07.12.

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint körülbelül másfél milliárdan hallgatnak elektronikus zenét.

Playground pres. Quivver (UK) @ Track Terrace, 2019.07.27.

2019.07.12.

Payground Present : QUIVVER Open Air