Közös projektet indít az Awakenings és a Time Warp csapata

2017.10.16

Talán már senkinek nem kell bemutatni a két fesztiválóriást, mindketten az egyik legnagyobbaknak számítanak a műfajban, amiben tevékenykednek. A Time Warp bázisa inkább Németország, addig az Awakenings Hollandiában nyújt életre szóló élményeket.

2018. október 13-án pedig a két óriás egy éjszakára egyesül, ami a CONNECT nevet kapta, abból a célból, hogy egy új élménynek legyünk részesei. Mindkét márka hosszútávú múltat tudhat maga mögött, a Time Warp 23 éve kezdődött, az Awakenings pedig idén töltötte be a 20-at, viszont jövőre egyesülnek, hogy teljesen új zenei extázisba keverjenek minket.

Egyetlen éjszakára, 2018. október 13-án Düsseldorf lesz az elektronikus zenei világ középpontjában, ahol Awakenings és a Time Warp közötti kapcsolatból valami új fog születni...

Ha részese szeretnél lenni ennek a páratlan eseménynek, akkor csatlakozz a www.wepresentconnect.com weboldalon továbbá érdemes még a facebookon is követni őket.

Facebook oldal
 / Facebook event

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Sasha keze munkájának köszönhetjük a fabric 99-et!

2018.05.18.

A régóta futó, nagy népszerűségnek örvendő mixsorozat a hírek szerint „jelenlegi formájában” a végéhez ér a 100-ik epizóddal.

Íme a Balaton Sound legjobb programjai egyben!

2018.05.15.

Tegnap véglegesítették a Balaton Sound programját és egyben megérkezett az időrendi bontás.

Több embert tartóztattak le Grúziában egy rendőrségi razzia során

2018.05.12.

Nyolc embert tartóztattak le Grúziában egy rendőrségi razzia során