Közös projektet indít az Awakenings és a Time Warp csapata

2017.10.16

Talán már senkinek nem kell bemutatni a két fesztiválóriást, mindketten az egyik legnagyobbaknak számítanak a műfajban, amiben tevékenykednek. A Time Warp bázisa inkább Németország, addig az Awakenings Hollandiában nyújt életre szóló élményeket.

2018. október 13-án pedig a két óriás egy éjszakára egyesül, ami a CONNECT nevet kapta, abból a célból, hogy egy új élménynek legyünk részesei. Mindkét márka hosszútávú múltat tudhat maga mögött, a Time Warp 23 éve kezdődött, az Awakenings pedig idén töltötte be a 20-at, viszont jövőre egyesülnek, hogy teljesen új zenei extázisba keverjenek minket.

Egyetlen éjszakára, 2018. október 13-án Düsseldorf lesz az elektronikus zenei világ középpontjában, ahol Awakenings és a Time Warp közötti kapcsolatból valami új fog születni...

Ha részese szeretnél lenni ennek a páratlan eseménynek, akkor csatlakozz a www.wepresentconnect.com weboldalon továbbá érdemes még a facebookon is követni őket.

Facebook oldal
 / Facebook event

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Robert Hood készíti az új DJ-Kicks mixet

2018.11.14.

A K7 bejelentette a sorozat legújabb darabját, ami november 16-án fog megjelenni CD-n, bakeliten valamint digitális formában.

Egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2018.11.08.

December 8-án szombaton kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja.

„Hallgass Hazait” új színfolt a budapesti klubtérképen?

2018.11.07.

November 10-én a nemrégiben újragondolt és nyitott Lock Klub Budapest eseményei közt bukkantunk rá egy nagyon ígéretes és dicséretes kezdeményezésre!