Ma este PLAYdifferently: Richie Hawtin & Guests a Boiler Room-ban

2016.05.03

Richie Hawtin két év után visszatér a Boiler Room berlini stúdiójába, hogy egy látványos showban és premierben részesítse a nézőket!

A Boiler Room történetében mindig meghatározó pillanat, amikor Hawtin áll a lejátszók mögé. Három éve láthattunk, hallhattunk egy legendássá vált szettet Tőle, ami már elérte a 10 milliós!!! nézettséget. Utána pedig 2 éve nyáron jelentkezett az ibizai rezidenciájáról egy Villa Takeovers DJ szettel. Azóta Hawtin nem járt a Bojlerben, de ma újra visszatér!

Rengeteg pletyka keringett egy ideje arról, hogy egy forradalmian új eszközön dolgozik, de pontosat senki sem tudott sokáig, aztán lehullt róla a lepel. A legjobb módja pedig a bemutatónak az, hogy Hawtin meghívja pár barátját, hogy egy fergetes showt adjanak elő élőben a Boiler Room kameráin keresztül, amire ma este kerül sor. A barátok között olyan sztárok szerepelnek, mint Joseph Capriati, Dubfire, Chris Liebing vagy épp Ellen Allien. Este mindenképp ezt nézd, ne a Barátok köztöt! ;)

Line-up Richie Hawtin & Guests:
Chambray, Chris Liebing, Dubfire, Ellen Allien, Fabio Florido, Joseph Capriati, Hito, La Fleur, Richie Hawtin, Whyt Noyz + Special Guests

20:00-01:00 CEST
19:00-00:00 BST

Az új eszköz pedig, ami bemutatásra kerül: PLAYdifferently Model 1 with Richie Hawtin


TOVÁBBI CIKKEK

Episode1 ismét Sam Paganini kiadójánál, a JAM-nél hasít!

2022.01.08.

Január 7-én jelent meg Sam Paganini JAM kiadójánál egy 3 trackes EP, amit hazánk egyik tehetsége, Episode1 jegyez.

Ricardo Villalobos is ott lesz a 2022-es DAAD Fesztiválon!

2021.12.28.

2022. június 16-22. között kerül megrendezésre a második DAAD Fesztivál!

Bezár a 2-es Bunker!

2021.12.22.

A Csepel Művek raktárépületei között meghúzódó 2-es Bunker a facebookra tette ki a hírt, hogy bezárja kapuit.