Maceo Plex megdöntötte a '24 óra alatt játszott legtöbb DJ szett' világrekordját

2016.07.29

Július 26-án kezdte meg Maceo Plex a “24 óra alatt játszott legtöbb DJ szett” világrekord kísérletét Ibizán, amit 27-én reggelre sikeresen be is fejezett.

Tagadhatatlan a kreativitása, a sokszínűsége, és ügyessége és szinte leírhatatlan az a hatalmas mennyiségű siker és ‘sláger’, amit az elmúlt évtizedben már felhalmozott, és aminek köszönhetően az egyik legjelentősebb művésszé vált a house és techno zene birodalmában.

Miután már meghódította az összes nagyobb fesztivált és nevesebb klubokat, az amerikai producer kitalált egy újabb kategóriát, amiben egyből fel is állította a 10 szettes világrekordot, a szettek természetesen eltérőek voltak, így komoly felkészülés kellett hozzá.

A lenyűgöző produkcióra a Fehér sziget 10 különböző pontján került sor 24 óra leforgása alatt. Szerdán délelőtt ért véget, ami egyben remek lehetőség volt számára, hogy ismertebbé tegye a Mosaic by Maceo ibizai klubsorozatát, ami idén debütált és a Pacha Ibiza nyári programját színesíti.

"Klassz dolog így összerakni különböző stílusú zenéket, ami jellemzi a Mosiacot is. Más és más zenék, ami összerakva egyfajta műveszetet, egy utazást fejeznek ki." - mesélte Maceo Plex a kalandjáról.

A kísérletét egyébként egy hajón kezdte, amit egy tengerparti helyszín követett, utána útja során járt az Ibiza Sonica studójában is, este pedig természetesen saját klubestjén, a Mosaic by Maceon játszott a Pacha Ibizában, aztán a  Eléphant Ibiza pultja mögött fejezte be kalandos túráját.

A 10 helyszínből 9-ről be is jelentkezett facebookra live videó formájában, amit a Maceo Plex és a Mosaic by Maceo oldalakon tudtok visszanézni.

Miután befejezte, csak egy képet posztolt a cipőjéről Instagramjára, amihez annyit írt, hogy "10 DJ szett 24 óra alatt és még mindig tiszta".
 

 


TOVÁBBI CIKKEK

Kilenc bulival támad az Awakenings az ADE ideje alatt

2022.08.09.

Kilenc bulival támad az Awakenings az ADE ideje alatt, október 19-23-ig.

Ezekre a fellépőkre pöröghetsz a Colosseumban szerdától 6 napon át

2022.08.04.

A Sziget néhány éve húzta fel először a római Colosseum mására a 4/4 rajongók kedvenc színpadát!

Íme a 2022-es Sziget részletes programja!

2022.07.20.

Megérkezett a 2022-es Sziget Festival időrendi bontása!