Maceo Plex megdöntötte a '24 óra alatt játszott legtöbb DJ szett' világrekordját

2016.07.29

Július 26-án kezdte meg Maceo Plex a “24 óra alatt játszott legtöbb DJ szett” világrekord kísérletét Ibizán, amit 27-én reggelre sikeresen be is fejezett.

Tagadhatatlan a kreativitása, a sokszínűsége, és ügyessége és szinte leírhatatlan az a hatalmas mennyiségű siker és ‘sláger’, amit az elmúlt évtizedben már felhalmozott, és aminek köszönhetően az egyik legjelentősebb művésszé vált a house és techno zene birodalmában.

Miután már meghódította az összes nagyobb fesztivált és nevesebb klubokat, az amerikai producer kitalált egy újabb kategóriát, amiben egyből fel is állította a 10 szettes világrekordot, a szettek természetesen eltérőek voltak, így komoly felkészülés kellett hozzá.

A lenyűgöző produkcióra a Fehér sziget 10 különböző pontján került sor 24 óra leforgása alatt. Szerdán délelőtt ért véget, ami egyben remek lehetőség volt számára, hogy ismertebbé tegye a Mosaic by Maceo ibizai klubsorozatát, ami idén debütált és a Pacha Ibiza nyári programját színesíti.

"Klassz dolog így összerakni különböző stílusú zenéket, ami jellemzi a Mosiacot is. Más és más zenék, ami összerakva egyfajta műveszetet, egy utazást fejeznek ki." - mesélte Maceo Plex a kalandjáról.

A kísérletét egyébként egy hajón kezdte, amit egy tengerparti helyszín követett, utána útja során járt az Ibiza Sonica studójában is, este pedig természetesen saját klubestjén, a Mosaic by Maceon játszott a Pacha Ibizában, aztán a  Eléphant Ibiza pultja mögött fejezte be kalandos túráját.

A 10 helyszínből 9-ről be is jelentkezett facebookra live videó formájában, amit a Maceo Plex és a Mosaic by Maceo oldalakon tudtok visszanézni.

Miután befejezte, csak egy képet posztolt a cipőjéről Instagramjára, amihez annyit írt, hogy "10 DJ szett 24 óra alatt és még mindig tiszta".
 

 

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Decemberben érkezik a Drumcode-nál az A-Sides Vol.10

2020.11.19.

Amin Jay Lumen egyik trackje is helyet kapott rajta!

Hétfőtől a szórakozóhelyeken és az éttermekben is kötelező lesz a maszk viselése

2020.10.29.

Az Operatív Törzs mai tájékoztatóján hangzott el Kiss Róbert rendőr alezredestől!