CSINÁLD MAGAD

Napi 4 perc, 1 gyakorlat és 28 nap alatt lapos hasad lesz!

Fittnek lenni mindenki számára óriási kihívást jelent. Sokan futni járnak, vannak akik órákat töltenek konditeremben, de valahogy nehezen jön a változás.

Ezt követően jön a „Feladom időszak“, majd minden év január elsején ismét fogadalmat teszünk, hogy újra megpróbáljuk, ám sikertelenül.
De mit szólnál ahhoz, ha én most azt mondanám neked van egy kevésbé nehéz út anélkül, hogy minden nap több órát töltenél edzéssel.

Jól hangzik ugye?!

Mindössze 28 nap, napi 4 perc. Erősiti a has, kar és láb izmait, majd szép formás feneked lesz. A 4 perces folyamatot egy egészséges és kiegyensúlyozott étrenddel kell párosítani. Az eredmény garantáltan nem marad el!

Úgy kell tartani a testet, mint egy deszka, így először 20 másodperctől 4 percig el kell jutnod.

A táblázat az elsőtől az utolsó napig megmutatja mikor mennyit kell ilyen helyzetben tartanod magad.

Ha nem tudod hogyan tartsd helyesen a tested nézd meg a videót:

Tudjuk, hogy nagyon egyszerűnek tűnik és nem érzed benne a kihívást, de próbáld meg, elég komoly edzésforma ez és rendesen megdolgoztatja az izmokat. Ha úgy gondolod, hogy ez túl könnyű neked, akkor tudod párosítani még combhajlitással is, ami segít, hogy jobb legyen a testtartásod és növeli az egyensúlyérzéket. Ha ezt 28 napig megcsinálod és betartod az étrendet, akkor komoly előrelépés következik be.

Az étrendednek rengeteg gyümölcsöt és fehérjét kell tartalmaznia. Aki belefog az búcsút inthet a gyorséttermi ételeknek és a kenyérnek. Na és persze az éjszakai nassolásoknak!





HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

A tökéletes pillanatban elkapott képek
Nem kell profi fotósnak lenned ahhoz, hogy ilyen képeket tudj te is készíteni.
Ilyen lenne ha a dolgok úgy néznének ki, ahogy ezek a szörnyű tetoválások
Van az úgy, hogy a tetoválások nem pont úgy sikerülnek, ahogy azoknak kellene.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: