Markantonio - Biogáfia

2014.02.03

Markantonio egyike azoknak, akik a mai napig megtudták tartani vezető poziciójukat a nemzetközi szcénában. Emellett minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a nápolyi szerveződések legfontosabb mozgató rugója. Vezetésével a városra jellemző hangzás másodvirágzását éli és kezei közül kerülnek ki az olyan legtehetségesebb elaődók, mint Joseph Capriati, Luigi Madonna vagy Roberto Capuano.

Markantonio már egészen fiatalon kiemelkedő alakja volt a stílusnak és a legjobb kiadókkal valamint a legnagyobb nevekkel dolgozhatott együtt. Miután több közös munkát tudhatott magáénak olyan előadók társaságában, mint Marco Carola, The Advent, David Squillace, Paco Osuna, Valentino Kanzyani vagy Rino Cerrone, úgy döntött, hogy elindítja saját kiadóját, ami az AnalyticTrail nevet kapta. A label a mai napig meghatározza a szcéna alakulását és közel 60 kiadvány után is érezhető a kezdetekben felálított dinamika és kidolgozottság. Markantonio fiatalabb kiadója az MKT a frissebb és kisérletezőbb hangzást hivatott bemutatni, ami lehetőséget és teret ad a fiatal tehetségeknek. Markantonio több kollaborációt is vezetett az elmúlt években. Az egyik leghíresebb formációja a ‘Junction Hands’, amit Rino Cerrone oldalán valósított meg és közös megjeléenéseik a Drumcodenál láttak napvilágot. Joseph Capriatival kiegészülve, hárman alkotják a ‘Neapolitan Gangsta’ produkciót, amivel a legnagyobb fesztiválokat járták be. Markantonio DJ szettjei mindig a legjobbak közé tartoztak. Már a kezdetek óta a kíváló szelekció, precizitás és 3 lemezjátszós technika jellemezte. Az új vívmányokat követve, ma sincs ez másképp.

TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.