Megható levéllel búcsúznak Chestertől a Linkin Park tagjai

2017.07.25

A Linkin Park együttes tegnap délután a saját facebook oldalukra posztolta ki azt a levelet, amiben megható szöveggel búcsúznak Chestertől. (Ide kattintva olvasható.)

"Kedves Chester!

A szívünk megszakadt. A fájdalom és a tagadás sokkoló ereje még mindig átjárja családunkat, mialatt próbáljuk feldolgozni, mi is történt.

Nagyon sok embert megérintettél, talán többet is, mint tudtál róla. Az utóbbi napokban túláradó szeretetet és támogatást kaptunk mind a nyilvános, mind a privát szféránkból, világszerte. Talinda és a család nagyra értékeli ezt, és szeretné tudatni a világgal, hogy te voltál a legjobb férj, fiú és apa. A család sosem lesz nélküled teljes.

Az előttünk álló évekről beszélgetni veled, és látni az izgatottságodat, magával ragadó volt. A halálod olyan űrt hagyott maga után, amit sosem lehet majd betölteni – egy féktelen, vicces, ambiciózus, kreatív, kedves, nagylelkű hang hiányzik a szobából. Próbáljuk emlékeztetni magunkat arra, hogy azok a démonok, amik magukkal ragadtak, mindig is a küzdelem részei voltak. Végtére is, azért szeretett beléd mindenki, ahogyan ezekről a démonokról énekeltél. Félelemérzet nélkül megmutattad őket, és ezáltal összehoztál minket, és megtanítottál sokkal emberibb lenni. Neked volt a legnagyobb szíved, és ez látszott is rajtad.

A zeneírás és a zenélés szeretete számunkra soha nem múlik el. Bár nem tudjuk, mit tartogat számunkra a jövő, tudjuk, hogy az eddigi életünket jobbá tetted. Köszönjük ezt az ajándékot. Szeretünk, és nagyon hiányzol!

A következő találkozásig,

LP"

Fotó: VOLT Fesztivál 


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.