Megjelent a Hi!Fly Music első kiadványa: Yvel & Tristan - Carolina EP

2014.11.13

November 11-én hosszú várakozás után megjelent a Hi!Fly Music, Magyarország legújabb e-zenei kiadójának első EP-je, a Carolina.

A label mögött nem meglepően az azonos néven futó rendezvények szervezői és művészei állnak. Yvel & Tristan, a csapat élharcosai már hosszú ideje játszották és folyamatosan alakították ezt a tracket, szinte a megjelenés napjáig. Tehát egy már jól ismert, főidős bombáról beszélünk, melyet ezentúl sok más előadótól is hallani fogunk. A remixért a CrossNineTroll duó felel, melynek tagjai Nigel Snorter és Snilloc. Utóbbi jelenleg az egyik legismertebb magyar techno producer, akinek olyan nevek játsszák legújabb kiadványait, mint Loco Dice és Marco Carola. A páros egy mélyebb, meditatívabb verziót készített az eredeti zenéből. Az EP kiadása előtt az alábbi nemzetközi művészek küldtek pozitív visszajelzést a megjelenésről: Karotte, Joris Voorn, Reboot, Nick Curly, Mathias Kaden, Robert Dietz, Adam Port, &ME, Dosem, Ilario Alicante, Hermanez, Gel Abril, Andrew Grant és még sokan mások. A label következő dobására december 30-án számíthatunk, ez lesz a Snilloc – Ted Benecki, az eredeti verzió mellett pedig egy Yvel & Tristan remix is érkezik! Hi!Fly Music 001 Yvel & Tristan: Carolina EP 1) Yvel & Tristan: Carolina (Original mix) 2) Yvel & Tristan: Carolina (CrossNineTroll remix) A megjelenés dátuma: 2014. november 11. Katalógusszám: HIFLY001 Beatport: http://www.beatport.com/release/carolina-ep/1418210 Info: http://hiflymusic.com/projects/yvel-tristan-carolina-ep/

TOVÁBBI CIKKEK

Indul a Balaton Sound

2022.06.29.

Két év szünet után nagy nemzetközi sztárokat felsorakoztatva készül a visszatérésre Európa legmenőbb és legnagyobb presztízsű vízparti elektronikus zenei fesztiválja, a Balaton Sound.

Érkezik a Drumcode legénysége a BÓNUSZ Fesztiválra!

2022.06.27.

2022. október 15. - BUDAPEST

ARTBAT @ Plázs Siófok, 2022.08.19.

2022.06.02.

ARTBAT - Plázs Siófok - 2022. Aug. 19.