Megjelent SanFranciscoBeat legújabb EP-je

2014.09.24

Szeptember 22-én jelent meg Sanfranciscobeat legújabb kislemeze, az olasz Amazing Records-nál. A Minicoolboyz által vezetett kiadó mára fogalommá vált a Techno szcénában. Az elmúlt években olyan nevekkel dolgoztak együtt, mint például Sam Paganini, Luigi Madonna, Pig & Dan, Marco Bailey, Matt Minimal, Mattew Jay, Martin Eyerer, Umek, Sante, Marco Nastic.

A megjelent új lemezről többen is jó véleménnyel nyilatkoztak közülük, mint például Sam Pagainini. De a sor nem zárul ilyen egyszerűen, mert Mattew Jay, Marco Bailey, Mauro Alpha, Bodyscrub, Macromism, Mikael Jonasson, Markantonio, Joseph Capriati is a "supporttálók" között vannak A megjelenés hetében egyelőre kizárólag a Beatporton lesz elérhető a három tracket tartalmazó kislemez, de a következő hetekben az összes nagy elektronikus lemezbolt polcain is megtalálható lesz majd És hogy röviden milyen is a lemez? Összefoglalva a Modul EP elmondja magáról mind azt, amit egy techno kislemeznek el kell mondania. Megfelelő ütemekkel szórakoztat, utaztat és a gondolati struktúra lehetőségét és kínálja a hallgató számára. Tökéletes hármas összeállás. Megmutatkozik benne a dinamika, mély hangzásvilág, és az arra fokozatosan épülő aktív hangelemek. Mindhárom track mély benyomást tesz hallgatójára és a figyelem központjába férkőzik. Az újonnan elkészült zenék bármelyike megállja helyét a legkifinomultabb techno szettekben. http://www.beatport.com/release/the-modul/1375489 -- www.facebook.com/sanfranciscobeat www.soundcloud.com/profile25 www.zeropluseins.com

TOVÁBBI CIKKEK

Indul a Balaton Sound

2022.06.29.

Két év szünet után nagy nemzetközi sztárokat felsorakoztatva készül a visszatérésre Európa legmenőbb és legnagyobb presztízsű vízparti elektronikus zenei fesztiválja, a Balaton Sound.

Érkezik a Drumcode legénysége a BÓNUSZ Fesztiválra!

2022.06.27.

2022. október 15. - BUDAPEST

ARTBAT @ Plázs Siófok, 2022.08.19.

2022.06.02.

ARTBAT - Plázs Siófok - 2022. Aug. 19.