Hat hónapos kezelése után Michael Bibi megerősítette, hogy teljesen meggyógyult

2023.12.06

A Solid Grooves alapítója tegnap este (december 6-án) egy Instagram posztban jelentette be a hírt, hogy: „6 hónapnyi küzdelem után rákos sejtek nélkül a testemben hagyom el a kórházat.”

Hozzátette: „Minden embernek, aki támogatást, energiát és erőt adott nekem a harchoz, szívem mélyéből köszönöm és @royalmarsden munkatársainak, hogy szó szerint megmentették az életemet, örökre az adósuk leszek. Nagyon szépen köszönöm." A 33 éves DJ és producer a londoni The Royal Marsden's Oak Cancer Center munkatársaival is pózolt, és az ápolónőket ölelgette indulása előtt.

Idén júniusban Bibinél központi idegrendszeri limfómát diagnosztizáltak, amely az agy- és gerincrák egy ritka formája. Miután befejezte a „fő” kezelési kört szeptember végén, meglepetésszerűen megjelent az ibizai DC-10-en, hogy a diagnózis felállítása után először a pultba álljon. 1 órás szettet rakott a DC-10 záróbuliján, mint Secret Guest és a szett rögzítésre is került, ide kattintva visszanézhető. 


TOVÁBBI CIKKEK

Hozd magad a Szigeten!

2024.01.17.

A fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából

MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # @ Városliget & Cinema Hall, 2024.04.27.

2024.01.17.

Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL

You x Selected x Vōx @ Arzenál, 2024.03.22.

2024.01.17.

Carmen Electro ~ Dax J ~ Frederic ~ Héctor Oaks ~ Part Time Killer ~ Perc