Nem tervez turnét a Daft Punk!

2013.05.14

A francia duó túlságosan el volt foglalva az új lemez megjelentetésével, egyelőre nem fordított energiát arra, hogy megszervezzen néhány koncertet.

A rajongóknak már csak egy hetet kell várniuk arra, hogy megjelenjen Daft Punk új, Random Access Memories című lemeze. Az album megjelenése után azonban - a jelek szerint - hosszabb ideig kell várakozni arra, hogy az album dalait élőben is meg lehessen hallgatni. A Daft Punk tagjai szerint ugyanis egy ideig nem várható koncert a formációtól, azt szeretnék, ha az emberek egyelőre a lemezzel ismerkednének meg. "Öt évet töltöttünk ennek a lemeznek az elkészítésével. Az első lépés az album megjelentetése, szeretnénk, ha az emberek most az anyag megismerésére koncentrálnának" - mondták a duó tagjai arról, hogy miért nem kötöttek le koncerteket a megjelenés utáni időszakra. A Random Access Memories május 20-án, az ausztráliai Wee Waa fesztiválon mutatkozik be, az első kislemezdal, a Pharrell Williamsszel közös Get Lucky immár harmadik hete vezeti a brit slágerlistát. Az album már hallgatható az iTunes-on, itt! Tracklist: 1. Give Life Back to Music 2. The Game of Love 3. Giorgio by Moroder 4. Within 5. Instant Crush (feat. Julian Casablancas) 6. Lose Yourself to Dance (feat. Pharrell Williams) 7. Touch (feat. Paul Williams) 8. Get Lucky (feat. Pharrell Williams) 9. Beyond 10. Motherboard 11. Fragments of Time (feat. Todd Edwards) 12. Doin' it Right (feat. Panda Bear) 13. Contact /est/
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

2020.08.04.

Így a Drumcode mellett immár a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét.

Augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani!

2020.07.30.

2020 nyarának fesztiválszezonja teljes egészében elmarad.

Amelie Lens új EP-je landol augusztusban

2020.07.28.

A Higher címet viselő kislemez, ami az első idei megjelenése lesz, saját kiadójánál, a Lenske-nél érkezik majd augusztus 21-én.