Nic Fanciulli és Chelina Manuhutu elindítja az áprilisi klubforgatagot

2019.03.29

 Nic Fanciulli lassan legendás fellépőként emlegethető, hisz az angol már bő 20 éve mozog stabilan a földkörüli zenei pályán, ahol olyan nevekkel is volt már alkalma egy pultban, közös zenéléssel részesíteni a közönséget, mint a techno legenda, Carl Cox.

Bár ő maga nem kifejezetten a techno szcénára vetíthető, de mégis jól egészítette ki többször is az öreg Coxy house-os oldalát. Most viszont nem a fekete óriás, hanem a holland modell szépségből DJ-vé avanzsált Chelina Manuhutu lesz még az, aki Nic mellé állhat a pultba a Budapest Calling és Debut közös eseményén, ahol már nem a tavaszt várják, hanem a tüzes hangulat közepébe vágnak majd.

Mindkét crew szereti a lendületben kibontakozó dallamos elektronikát, persze csak a sötétebb jegyekkel megáldva, így kifejezetten azoknak ajánljuk ezt az estét, akik az elektronikus zenén túl ellenállhatatlan vágyat éreznek a táncolás iránt! A hazai oldalról történő zenei közvetítést az Indigo Theory, Andras Garay és Rizkid vállalták, úgyhogy e tekintetben is sem érhet minket csalódás.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/826897860984157/
Jegyek: https://oneticket.hu/nic-fanciulli-chelina-manuhutu-cinema-hall-0406

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Peggy Gou készítette a legújabb DJ-Kicks mixet

2019.06.17.

A népszerű dj hölgy a válogatással egy saját zenei portrét állított össze.

Harminc év után bezár a legendás Cocoricò!

2019.06.17.

A piramis alakú üvegtetőjéről is nevezetes olasz klub csődöt jelentett a túl magas adók miatt.

Klaudia Gawlas pénteken ellátja technoval a keleten élő partiarcokat is

2019.06.10.

Különleges este elé néz Debrecen és a keleti régió techno-t kedvelő közönsége, hiszen nem kisebb név látogat első alkalommal a városba, mint Klaudia Gawlas.