Noexcuse meets We Are Cre8tion w/ Neverdogs @ Track Terrace, 2017.06.30.

2017.06.13

Az elmúlt hónapokban a Cre8tion csapat hangsúlyozta azt az előremutatást és újító szellemiséget, amit hónapról - hónapra az AETHER klubban teltházzal bizonyítottak is. A hazai szervező csapat ígéretéhez hűen a nyár folyamán is folytatja ezt a szellemiséget, amit egy újabb remek ötlettel igyekszenek megvalósítani.

Hosszas egyeztetést követően egy különleges találkozásnak lehetünk fültanúi június 30-án, amit a Londoni székhelyű NoExcuse kiadóval közösen álmodtak meg. Erre az estére a világ egyik legsikeresebb partisorozatának, a MUSIC ON két nélkülözhetetlen tagját, a Neverdogsot hívták meg Budapestre. Hogy kik ők?

A Neverdogs története az ezredfordulón kezdődött Firenzében, amikor Tommy Paone találkozott Marco De Gregorioval. A tehetség, a szenvedély és a technika iránti vonzalom mindkettőjükben meg volt és a 90-es években még külön utakat járó két olasz hirtelen eggyé formálódott. A duó azonnal meghódította az olasz klubokat, ezt követően a nemzetközi színtér sem maradt sokáig érintetlen. 2005-ben már a londoni Egg, majd nyáron Ibiza kultikus helyei, a Privilege, a Space vagy a Zoo Projekt következtek. Ezekben az években sorra jelentek meg saját stúdióalkotásaik, a Tenax, Presslab, Deeperfect, Oblack vagy Decay kiadóknál. A kitartó munka meghozta az eredményt, ma már nélkülözhetetlen tagjai honfitársuk, Marco Carola Music On sorozatának, mellyel folyamatosan bejárják a világot.

Június 30-án a másik Music On kedvenc, Emery Warman érkezik hozzánk, aki sorra gyártja a bomba klub zenéket. Hétről - hétre trackjeit olyan nagyágyúk pörgetik, mint Marco Carola, Steve Lawler, Paco Osuna, Stacey Pullen, Nicole Moudaber és még hosszasan lehetne sorolni, szinte minden napra jut egy fontos lejátszás. A zenéit az elmúlt hónapokban a Viva Music, Elevate, Deeperfect, Natura Viva és hasonló nagy kiadók jelentetik meg. Emery pár éve megalapította a saját kiadóját is, a NoExcuse Records-ot, amit rövid időn belül a Londoni Ministry Of Sound programjára is tűzött, majd egy évre rá az Egg is szívesen látott a klub falai közt.

A We Are Cr8tion részéről természetesen a címke alapítója, Chriss Ronson sem hiányozhat, a tőle jól megszokott minőségben. Erre az alkalomra hazai színek képviseletében a Badgirls egyik tagját meginvitálta, így James Cole is pult mögé áll majd. Mind ez a Track Terrace szabadtéri környezetében, kifogástalan hang- és fényjátékkal, Magyarországon először hallva a Neverdogs párost!

Line-Up:
NEVERDOGS ( Music On )
Emery Warman ( Noexcuse London )
Chriss Ronson ( Cre8tion )
James Cole ( Badgirls )

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1298246846950793/

Helyszín: Track Terrace
1117 Budapest, Neumann János Utca 2.
https://www.facebook.com/TrackTerrace

Nyitvatartás: 22:30 - 06:30 -ig.

Internetes jegyvásárlás: https://oneticket.hu/neverdogs-music-on-at-track-terrace-417

Limitált 50db: 2000Ft. június 10-18 -ig
Elővételes jegy: 2500Ft. június 19-28 -ig

Helyszínen: 3000Ft.
VIP jegy: 5000Ft.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Dax J új stúdióalbummal jelentkezik idén nyáron!

2021.06.17.

Az albumhoz pedig jár három sampler is!

Stop thinking start dancing!

2021.06.17.

UVAR Showcase a Stop Thinking júliusi eseményén

Mind Against & Agents of Time @ BalatonPart, 2021.07.16.

2021.06.17.

Mind Against / Agents of Time // BalatonPart - 2021. július 16.