November elején jelent meg a „TrueSounds Music” legújabb kiadványa

2014.11.06

November 5-én jelent meg a „TrueSounds Music” legújabb kiadványa a Shapes EP.

A kislemez alkotója egy rendkívül izgalmas oroszországi 4 tagból álló formáció a 33 Moons. A fellépéseit élőben prezentáló zenekar hangzását szinte lehetetlen körülírni, mivel a trackjeik különböző stílusok összeolvadásából születnek meg, ahogy ez a  Shapes c. daluknál is történt! A track fő motívuma egyértelműen az érzéki vokál téma, melyet a zenekar énekesei rögzítettek. A fülbemászó éneksávot egy igazán mély és lüktető alap fogja közre, így alkotva meg a manapság oly népszerű vokálos deep house hangzást!

Az eredeti Shapes-en túl két remix is helyet kapott a kiadványon, az egyiket a szentpétervári Anturage duó készítette, míg a másikat a dél-oroszországi Krasnodarból származó „Deep Sound Effect” alkotta meg. Mindkét remix egy kicsit más arcát mutatja meg az eredeti vokál témának, de eközben akaratlanul is egy önálló hangzásbeli egységet hoznak létre az EP-n.

A kiadó tulajdonosai Peter Makto és Gregory S ezen kiadványukkal is jól hallhatóan hűek maradtak a TSM hitvallásához, mely röviden: a minőségi e-zenei produkciók népszerűsítésében teljesedik ki.

Tracklist: 1 Shapes (Original Mix) 2 Shapes (Anturage Remix) 3 Shapes (Deep Sound Effect Remix) Beatport link : http://www.beatport.com/release/shapes-ep/1397617

TrueSounds Music Web : www.truesoundsmusic.com

TrueSounds Music a facebookon : https://www.facebook.com/truesoundsmusic


TOVÁBBI CIKKEK

Indul a Balaton Sound

2022.06.29.

Két év szünet után nagy nemzetközi sztárokat felsorakoztatva készül a visszatérésre Európa legmenőbb és legnagyobb presztízsű vízparti elektronikus zenei fesztiválja, a Balaton Sound.

Érkezik a Drumcode legénysége a BÓNUSZ Fesztiválra!

2022.06.27.

2022. október 15. - BUDAPEST

ARTBAT @ Plázs Siófok, 2022.08.19.

2022.06.02.

ARTBAT - Plázs Siófok - 2022. Aug. 19.