NVC 10. Bday w/ Extrawelt & Max Cooper @ Akvárium Klub (NagyHall), 2015.02.14.

2015.01.30

Február 14-én, az Akváriumban ünnepeljük 10. évfordulónkat. Számunkra is hihetetlen, de kereken 10 éve tapossuk a budapesti éjszakát, ennyi év alatt pedig rengeteg minden történt.

Hónapról-hónapra szállítottuk Budapestre az elektronikus könnyűzene nemzetközi hírű produkcióit, miközben a hazai előadók fejlődését is próbáltuk segíteni.

Az egyszeri és megismételhetetlen évforduló első számú headlinere ki más lehetne, mint a csapat történetével szorosan összefonódott Extrawelt, akik saját maguk jelentkeztek be az eseményre, emellett pedig másik nagy kedvencünk, Max Cooper is bemutatja lenyűgöző, élő audiovizuál show-ját, az Emergence-t. Arne Schaffhausen és Wayan Raabe, azaz az Extrawelt sikerének titka, hogy zenéjük otthoni pihenéshez épp annyira passzol, mint a klubok mellbevágó hangrendszereihez. Duójuk 2005-ben mutatkozott be James Holden kiadóján, később azonban Sven Väth Cocoon Recordings-a vált otthonukká. Itt bontakozott ki az az electronicából house felé mozduló gazdag hangzásvilág, ami előtt máig mindenki fejet hajt Tokyotól Berlinig. Max Cooper dallamközpontú tánczenéje az utóbbi években rohamtempóban vált egyre ismertebbé. Bemutatkozó nagylemeze, a kristálytiszta technóból építkező Human olyan sikereket ért el, hogy angol elektronikus zenei előadó létére már Észak-Amerikában is rendszeresen megfordul. Az NVC születésnapjára az ősszel bemutatott Emergence show-val érkezik, ami számtalan grafikus és programozó közreműködésével, hónapokon keresztül készült. A különleges audiovizuális élmény a prímszámoktól indulva meséli el az univerzum kialakulásának történetét - élmény az agynak, impulzus a lábnak. Minden születésnap édesebb az előzőnél, ennél kerekebb pedig már tényleg csak a 100. lesz. Felléppők NagyHall: Extrawelt Live Tour 2015 Max Cooper Emergence Live Show Subotage Sinko Dr. Zoidberg Ioda aka Yesman Volt Bár: Naga + Beta Bergi (Monkey6) Iamyank (Selected Sounds) 9b0 (Selected Sounds) Facebook event: https://www.facebook.com/events/1385268345112957 Jegyek // Tickets Early bird: €10 -- sold out Kedvezményes árú: 3800 HUF / €12,20 -- on sale Teljes árú jegy: 4800 HUF Jegyek kaphatók: Akvárium Klub (1051 Bp., Erzsébet tér) online: http://www.residentadvisor.net/event.aspx?675058
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

A brit kormány megerősítette, hogy az EU-s előadók 2021-től csak vízummal utazhatnak be az Egyesült Királyságba

2020.02.21.

A belügyminisztérium új szabályai a Brexit átmeneti időszakának lezárása után lép életbe.

Pörögj rá HOT X szilveszteri szettjére

2020.02.20.

A 2019-es szilveszteri DEADCODE & FRIENDS-en rögzített HOT X szett felkerült Soundcloudra!

Teltháznak dübörgött egy éjszakán át Sikztah az Akváriumban

2020.02.20.

Hazánk egyik legnagyobb zajkeltője egy egész éjszakán át csinálhatta azt, amihez a legjobban ért.