Nyári James Cole releasek 5 komoly kiadónál!

2018.08.01

James Jani tavaly ünnepelte dj karrierje 20. jubileumát, és ahogy akkor említette a jövőben egyre több energiát kíván fektetni produceri dolgaiba is. Ennek meg is van az eredménye, hiszen a komoly szupportok mellett jönnek a komoly labelek is emberünk biográfiájába.

Júniusban Stefano Noferini kiadójánál a Deeperfect Records-on jelent meg az ’I Can Do’című darabja, ami a label boss által készített ’Club Edition Summer 2018’nevű compilation-ön kapott helyet.

A track igazi főidős bomba, James hangzásának azon jellemzőivel, amiből többek között Loco Dice után villantott fel bő 2 órát a Cinematinén. Apropó Cinematiné!
Az 5. jubileumi esemény after movie-jához is ez a darab szolgált zenei aláfestésként, melyet ide kattintva tudtok megnézni.

Itt pedig a beatporton megvenni:
https://www.beatport.com/track/i-can-do-original-mix/10679498

Még ebben a hónapban látott napvilágot a 100. jubileumi Brise records kiadvány, melyen a ’Miss You’nevű track vokálos és dub verziója kapott helyet James-től. Az egykori klasszikus Tenagliás, John Creameres hangzást idéző - de azt modern sounddal felvértező vokálos cuccal tiszteleg valahol Jani a gyökerei felé.

Itt csekkold le:
https://www.beatport.com/release/miss-you/2318013

Ezt követte júliusban egy saját kiadású speciális VA EP, az Alliwant-on, ahol a 4 számos EP-ből egy darabot ő jegyez, ’Girl You Got Me Down’címmel, mellette Tolstoi, Andsan, és The Boombox közös bombája, az olasz Enrico Bellanegy darabja és a szerbiai magyar srác Hansol munkája kapott helyet.

Beatport link:
https://www.beatport.com/release/young-guns-01/2322879

Augusztusban is két James Cole release-zel találkozhatunk, Paolo Martini - Paul’s Boutique kiadójához tér vissza Jani a ’Crazy Horse’és a ’Don’t Give Up’című darabokkal, illetve az Alliwant-ra egy újabb saját EP-vel, Alexander Aurel és Azteca remixekkel megspékelve!

Hab a tortán, hogy JC. aláírt Dennis Cruz kiadójához a Lemon-Aid-hez is egy tracket, mely ’Body Jack’névre hallgat, illetve egy 3 számos EP-t az Audiojack duó kiadójához, a Gruuv-recordshoz is - így a nyár tele lesz jó pár James Cole trackkel!

Minden, ami JAMES COLE:
Facebook: www.facebook.com/djjamescole
Soundcloud: https://soundcloud.com/james-cole
Beatport: https://www.beatport.com/artist/james-cole/153532
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCsfpAIHJbKR0HaLs6dqj0aA

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Progressive élre állított trance utazást hoz a szombat az Akváriumba

2019.11.14.

Jerome Isma-ae és Robert Nickson is új albumjairól szelektálhat.

Óriási az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztiválra!

2019.11.12.

Hatalmas az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztivál után4

Magdalena az Undercatt társaságában tér vissza Budapestre hétvégén

2019.11.05.

A Diynamic Records stílusának közvetítése így valósulhat meg a legteljesebben.