Nyári James Cole releasek 5 komoly kiadónál!

2018.08.01

James Jani tavaly ünnepelte dj karrierje 20. jubileumát, és ahogy akkor említette a jövőben egyre több energiát kíván fektetni produceri dolgaiba is. Ennek meg is van az eredménye, hiszen a komoly szupportok mellett jönnek a komoly labelek is emberünk biográfiájába.

Júniusban Stefano Noferini kiadójánál a Deeperfect Records-on jelent meg az ’I Can Do’című darabja, ami a label boss által készített ’Club Edition Summer 2018’nevű compilation-ön kapott helyet.

A track igazi főidős bomba, James hangzásának azon jellemzőivel, amiből többek között Loco Dice után villantott fel bő 2 órát a Cinematinén. Apropó Cinematiné!
Az 5. jubileumi esemény after movie-jához is ez a darab szolgált zenei aláfestésként, melyet ide kattintva tudtok megnézni.

Itt pedig a beatporton megvenni:
https://www.beatport.com/track/i-can-do-original-mix/10679498

Még ebben a hónapban látott napvilágot a 100. jubileumi Brise records kiadvány, melyen a ’Miss You’nevű track vokálos és dub verziója kapott helyet James-től. Az egykori klasszikus Tenagliás, John Creameres hangzást idéző - de azt modern sounddal felvértező vokálos cuccal tiszteleg valahol Jani a gyökerei felé.

Itt csekkold le:
https://www.beatport.com/release/miss-you/2318013

Ezt követte júliusban egy saját kiadású speciális VA EP, az Alliwant-on, ahol a 4 számos EP-ből egy darabot ő jegyez, ’Girl You Got Me Down’címmel, mellette Tolstoi, Andsan, és The Boombox közös bombája, az olasz Enrico Bellanegy darabja és a szerbiai magyar srác Hansol munkája kapott helyet.

Beatport link:
https://www.beatport.com/release/young-guns-01/2322879

Augusztusban is két James Cole release-zel találkozhatunk, Paolo Martini - Paul’s Boutique kiadójához tér vissza Jani a ’Crazy Horse’és a ’Don’t Give Up’című darabokkal, illetve az Alliwant-ra egy újabb saját EP-vel, Alexander Aurel és Azteca remixekkel megspékelve!

Hab a tortán, hogy JC. aláírt Dennis Cruz kiadójához a Lemon-Aid-hez is egy tracket, mely ’Body Jack’névre hallgat, illetve egy 3 számos EP-t az Audiojack duó kiadójához, a Gruuv-recordshoz is - így a nyár tele lesz jó pár James Cole trackkel!

Minden, ami JAMES COLE:
Facebook: www.facebook.com/djjamescole
Soundcloud: https://soundcloud.com/james-cole
Beatport: https://www.beatport.com/artist/james-cole/153532
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCsfpAIHJbKR0HaLs6dqj0aA


TOVÁBBI CIKKEK

Egy hónap múlva startol a DAAD Fesztivál

2022.05.16.

Egy hónap múlva, 2022. június 16-19. között kerül megrendezésre a második DAAD Fesztivál!

Truesounds Music Vacation w/ Argy (Afterlife) @ Plázs (Siófok), 2022.06.25.

2022.05.16.

Június utolsó hétvégéjén visszatér a siófoki Plázsra a Truesounds Music!

LEE BURRIDGE ● M.O.S ✸daytime event @ Cinema Hall, 2022.06.25.

2022.05.16.

Cinema Hall & Budapest Calling pres daytime party w/ LEE BURRIDGE ✸ M.O.S