Őrizetbe vette a rendőrség az ibizai Amnesia klub tulaját

2016.07.05

A Diario de Ibiza jelentkezett elsőként a hírrel, miszerint a Guardia Civil a helyi adóhatósággal együttes razzia keretein belül helikopterrel érkeztek a helyszínre. - írja a Resident Advisor a cikkjében.

Az El Mundo szerint a razzia egy drogellenes akciónak indult elsődlegesen. Négy embert letartóztattak a helyszínen, köztük a tulajt, Martin Ferrert is. Az esetről az elrendelt hírzárlat miatt semmilyen közleménnyel nem jelentkezett sem a rendőrség, sem egyéb hatóság.

 UPDATE!

Megérkezett az 'Amnesia Ibiza' és a 'Together' hivatalos közleménye!
 
A mai rendkívüli történések ellenére a 'Together' party-sorozat délután még úgy nyilatkozott, hogy megtartják mai rendezvényüket, azonban újabb fejlemények láttak napvilágot, amit az 'Amnesia Ibiza' hivatalos köleményében olvashattok.
 
Kedves Vendégeink,
 
a mai napon az 'Amnesia' klubban végbement ügyintézési folyamatok elhúzódása miatt csapatunk nem tudta a helyszínt előkészíteni és olyan állapotba hozni, amit a vendégek megérdemelnének. Épp ezért elővigyázatosságból a mai rendezvény töröljük!
Mihelyst a hatóság emberei befejezik munkájukat, a klub a régi kerékvágás szerint üzemel tovább.
 
Mindazon vendégeink, akik online vették meg jegyeiket, e-mailben kapnak értesítést a pénzvisszautalással kapcsolatban. Amennyiben ezzel nem élnek, jegyüket felhasználhatják a klub további rendezvényein a következő hét nap bármelyikén.
 
Amennyiben nem tudjuk megoldani a felmerült problémákat, holnap ugyanezzel a lelkesedéssel és elhivatottsággal jelentkezünk megint, ahogy ezt tettük mindig az évek során.
 
Végezetül, az 'Amnesia Ibiza' fenntartja a jogot, hogy legális lépéseket tegyen minden olyan médium ellen, melyek hamis információkat közölnek és rontják a dolgozók megbecsülését, az üzemeltető jó hírét.
 
A kellemetlenségekért elnézést kérünk.
 
 

TOVÁBBI CIKKEK

Kilenc bulival támad az Awakenings az ADE ideje alatt

2022.08.09.

Kilenc bulival támad az Awakenings az ADE ideje alatt, október 19-23-ig.

Ezekre a fellépőkre pöröghetsz a Colosseumban szerdától 6 napon át

2022.08.04.

A Sziget néhány éve húzta fel először a római Colosseum mására a 4/4 rajongók kedvenc színpadát!

Íme a 2022-es Sziget részletes programja!

2022.07.20.

Megérkezett a 2022-es Sziget Festival időrendi bontása!