Országos turnéra indul Sikztah a The Etiket partysorozatával!

2019.03.19

Nyugat-Magyarországi régió elsőszámú partysorozata, a The Etiket, mára nemcsak megkerülhetetlenné, de az egyik legnagyobb elektronikus zenei hatást gyakorló eseményévé vált magyarországi techno színtéren.

Olyannyira, hogy a viharos klubéletben a mai napra egy olyan bástyává emelkedett, amely az ország minden tájáról képes töretlenül magához vonzani a közönséget, hiszen olyan élvonalbeli előadókat mutat fel a repertoárjában szezonról szezonra a nemzetközi porondról, akik a világ legnagyobb fesztiváljainak headlinereiként járják a reptereket.

Ez az egyedülálló jelenség pedig idén arra ösztönözte a The Etiketet megálmodó Sikztah-t, hogy turnéra induljon kis hazánkban, mégpedig az ország legnagyobb városainak legautentikusabb klubjaiba, amelyek ugyancsak hosszú évek óta, hagyományosan inkubátorai voltak az elektronikus zenének.

A The Etiket on Tour ellátogat Budapestre, Egerbe, Pécsre, Szegedre, Balatonfüredre, Keszthelyre, Debrecenbe, Szombathelyre, Dunújvárosba és természetesen Győrbe is, ahol a hazai technoszíntér nagyágyúi sorakoznak majd fel a keverőpult mögött egy egész estés vegytiszta, megalkuvást nem tűrő tomboltatásra! A turnén pedig találkozhattok hazai és nemzetközi előadókkal is, egyelőre nem rántjuk le, hogy hol ki fog fellépni, de érkezik Marco Bailey, a The Yellowheads páros, Jay Lumen, Matt Mus, Steve Shaden, Reemco Beekwilder, Raffaele Attanasio, Darmec, SanFranciscoBeat, Mateo&Spirit, Steam Shape, Gaga, Shabaam, Depthon, Akos Wex, Man + Machine és természetesen a turné megálmodója és létrehozója, Sikztah is!

Eger / BRDWY: https://www.facebook.com/events/578585192656294/
Pécs / Amper klub: https://www.facebook.com/events/349299479012062/
Budapest / Akvárium: https://www.facebook.com/events/424267555014952/
Balatonfüred: https://www.facebook.com/events/248822245954092/

Kövesd Te is a The Etiket sorozatot a facebookon: https://www.facebook.com/the.etiket/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Indul a B my Lake és a STRAND!

2019.08.20.

Százezres közönség, világsztárok és több száz program augusztus 20-tól Zamárdiban

Paula Temple - Érdekes, hogy agresszívnek nevezik a zenémet, mert én egyáltalán nem találom annak

2019.08.16.

Ebben az interjúban az albumnak a megírásának hátteréről, a techno nyújtotta katarzisról, a brit politika kegyetlenségéről és filmszerep álmáról is beszélt.

Paco Osuna és Giorgia Angiuli live szettjét is magával hozza a szeptemberi buliforgatag!

2019.08.15.

Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.