Országos turnéra indul Sikztah a The Etiket partysorozatával!

2019.03.19

Nyugat-Magyarországi régió elsőszámú partysorozata, a The Etiket, mára nemcsak megkerülhetetlenné, de az egyik legnagyobb elektronikus zenei hatást gyakorló eseményévé vált magyarországi techno színtéren.

Olyannyira, hogy a viharos klubéletben a mai napra egy olyan bástyává emelkedett, amely az ország minden tájáról képes töretlenül magához vonzani a közönséget, hiszen olyan élvonalbeli előadókat mutat fel a repertoárjában szezonról szezonra a nemzetközi porondról, akik a világ legnagyobb fesztiváljainak headlinereiként járják a reptereket.

Ez az egyedülálló jelenség pedig idén arra ösztönözte a The Etiketet megálmodó Sikztah-t, hogy turnéra induljon kis hazánkban, mégpedig az ország legnagyobb városainak legautentikusabb klubjaiba, amelyek ugyancsak hosszú évek óta, hagyományosan inkubátorai voltak az elektronikus zenének.

A The Etiket on Tour ellátogat Budapestre, Egerbe, Pécsre, Szegedre, Balatonfüredre, Keszthelyre, Debrecenbe, Szombathelyre, Dunújvárosba és természetesen Győrbe is, ahol a hazai technoszíntér nagyágyúi sorakoznak majd fel a keverőpult mögött egy egész estés vegytiszta, megalkuvást nem tűrő tomboltatásra! A turnén pedig találkozhattok hazai és nemzetközi előadókkal is, egyelőre nem rántjuk le, hogy hol ki fog fellépni, de érkezik Marco Bailey, a The Yellowheads páros, Jay Lumen, Matt Mus, Steve Shaden, Reemco Beekwilder, Raffaele Attanasio, Darmec, SanFranciscoBeat, Mateo&Spirit, Steam Shape, Gaga, Shabaam, Depthon, Akos Wex, Man + Machine és természetesen a turné megálmodója és létrehozója, Sikztah is!

Eger / BRDWY: https://www.facebook.com/events/578585192656294/
Pécs / Amper klub: https://www.facebook.com/events/349299479012062/
Budapest / Akvárium: https://www.facebook.com/events/424267555014952/
Balatonfüred: https://www.facebook.com/events/248822245954092/

Kövesd Te is a The Etiket sorozatot a facebookon: https://www.facebook.com/the.etiket/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Peggy Gou készítette a legújabb DJ-Kicks mixet

2019.06.17.

A népszerű dj hölgy a válogatással egy saját zenei portrét állított össze.

Harminc év után bezár a legendás Cocoricò!

2019.06.17.

A piramis alakú üvegtetőjéről is nevezetes olasz klub csődöt jelentett a túl magas adók miatt.

Klaudia Gawlas pénteken ellátja technoval a keleten élő partiarcokat is

2019.06.10.

Különleges este elé néz Debrecen és a keleti régió techno-t kedvelő közönsége, hiszen nem kisebb név látogat első alkalommal a városba, mint Klaudia Gawlas.