Öt napig nyomta a hallucinogéneket egy férfi, aki krumplival akarta megtölteni a hotel fürdőkádját melltartóban!

2018.05.25

Az utóbbi idők egyik legbizarrabb esete lehet ez, ugyanis amikor a rendőrök rátaláltak az öt napja drogmámorban lévő férfira, aki éppen egy melltartót viselve egy zsák krumplival igyekezett a hotelszobájába, hogy feltöltse a fürdőkádat.

A Daily Echo szerint a hotel személyzetének akkor lett gyanús a 30 éves James Johnson, amikor marihuána szagot éreztek kiáramlani a szobájából az eistleigh-i Travelodge szállodában. Nem sokkal később kihívták a rendőröket, akik megvárták, amíg Johnson visszatér a hotelbe.

Johnsonhoz akkor léptek oda a rendőrök, amikor megérkezett a Travelodge-ba. A férfi a pólójára egy melltartót vett rá és egy nagy zsák krumplit is cipelt magával.

Ezt követően átkutatták Johnson szobáját, ahol a rendőrök egy halom kábítószert találtak: ecstasyt, egy MDMA-hoz hasonló szert, a 5-MAPB-t, valamint egy 2CB névre hallgató pszichedelikus szert is. A szobához tartozó kád már akkor is tele volt krumplival.

A southamptoni bíróságon Peter Henry, a bíró megkérdezte Johnsont, hogy miért is akarta így megtölteni a fürdőkádat, mire ő csak annyit felelt, hogy „abban a pillanatban úgy éreztem, ez a helyes döntés”.

A további kihallgatás során Johnson elárulta, hogy Eistleigh-ben a barátaival egy közös vacsorát szerveztek. Ez tartott aztán öt napon át.

James Kellam ügyész elárulta, mi szúrt szemet a rendőrségnek Johnsonon: „Meglátták Johnsont egy zsák krumplival és egy melltartóban. Ez lehetett az, ami miatt a rendőrök szerint fogyaszthatott valamit.”

Johnson azt is elismerte, hogy 750 font értékben van nála drog, de a további vizsgálatok megállapították, hogy ezeknek az értéke csupán 300 font, ugyanis néhányukban nem is volt hatóanyag.

Miután elismerte bűnösségét, Johnsont 18 hónapnyi közösségi munkára és 9 hónapos rehabilitációra ítélték.


TOVÁBBI CIKKEK

Egy hónap múlva startol a DAAD Fesztivál

2022.05.16.

Egy hónap múlva, 2022. június 16-19. között kerül megrendezésre a második DAAD Fesztivál!

Truesounds Music Vacation w/ Argy (Afterlife) @ Plázs (Siófok), 2022.06.25.

2022.05.16.

Június utolsó hétvégéjén visszatér a siófoki Plázsra a Truesounds Music!

LEE BURRIDGE ● M.O.S ✸daytime event @ Cinema Hall, 2022.06.25.

2022.05.16.

Cinema Hall & Budapest Calling pres daytime party w/ LEE BURRIDGE ✸ M.O.S