Öt napig nyomta a hallucinogéneket egy férfi, aki krumplival akarta megtölteni a hotel fürdőkádját melltartóban!

2018.05.25

Az utóbbi idők egyik legbizarrabb esete lehet ez, ugyanis amikor a rendőrök rátaláltak az öt napja drogmámorban lévő férfira, aki éppen egy melltartót viselve egy zsák krumplival igyekezett a hotelszobájába, hogy feltöltse a fürdőkádat.

A Daily Echo szerint a hotel személyzetének akkor lett gyanús a 30 éves James Johnson, amikor marihuána szagot éreztek kiáramlani a szobájából az eistleigh-i Travelodge szállodában. Nem sokkal később kihívták a rendőröket, akik megvárták, amíg Johnson visszatér a hotelbe.

Johnsonhoz akkor léptek oda a rendőrök, amikor megérkezett a Travelodge-ba. A férfi a pólójára egy melltartót vett rá és egy nagy zsák krumplit is cipelt magával.

Ezt követően átkutatták Johnson szobáját, ahol a rendőrök egy halom kábítószert találtak: ecstasyt, egy MDMA-hoz hasonló szert, a 5-MAPB-t, valamint egy 2CB névre hallgató pszichedelikus szert is. A szobához tartozó kád már akkor is tele volt krumplival.

A southamptoni bíróságon Peter Henry, a bíró megkérdezte Johnsont, hogy miért is akarta így megtölteni a fürdőkádat, mire ő csak annyit felelt, hogy „abban a pillanatban úgy éreztem, ez a helyes döntés”.

A további kihallgatás során Johnson elárulta, hogy Eistleigh-ben a barátaival egy közös vacsorát szerveztek. Ez tartott aztán öt napon át.

James Kellam ügyész elárulta, mi szúrt szemet a rendőrségnek Johnsonon: „Meglátták Johnsont egy zsák krumplival és egy melltartóban. Ez lehetett az, ami miatt a rendőrök szerint fogyaszthatott valamit.”

Johnson azt is elismerte, hogy 750 font értékben van nála drog, de a további vizsgálatok megállapították, hogy ezeknek az értéke csupán 300 font, ugyanis néhányukban nem is volt hatóanyag.

Miután elismerte bűnösségét, Johnsont 18 hónapnyi közösségi munkára és 9 hónapos rehabilitációra ítélték.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Érkezik az Adriatique páros első nagylemeze

2018.10.16.

A népszerű svájci duó a Tale Of Us kiadójánál, az Afterlife-nál jelenteti meg debütáló albumát.

Kábítószer birtoklásért őrizetbe vették David Moralest

2018.10.08.

A Grammy-díjas producer/DJ a fukuokai reptéren akadt fenn egy ellenőrzésen

Pre-NYE w/ Kollektiv Turmstrasse @ Akvárium (NagyHall), 2018.12.30.

2018.10.03.

Pre-NYE w/ Kollektiv Turmstrasse