Paco Osuna és Giorgia Angiuli live szettjét is magával hozza a szeptemberi buliforgatag!

2019.08.15
 
Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.
 
 
Igaz, még javában tart a nyár, a hőség utolsó tollvonásai hátra vannak, de közben már érdemes a figyelmünket az őszi szezon felé fordítani. Pláne akkor, amikor olyan programot kapunk, ahol a legendás Paco Osuna szettje és az egyik legizgalmasabb olasz női előadó, Giorgia Angiuli live fellépése is egy nappali esemény programjába kerül.
 
Egyértelműen ez nem lehet más, mint a Cinematiné, melynek 22. felvonásán nem csak a fent említett két fellépő, hanem az eseményhez most szorosan kapcsolódó Manchester-i kiadó, a Kaluki Musik Label két oszlopos tagja, Pete Zorba és Pirate Copy is visszatér a RIO táncterére, szeptember 21-én, szombaton!
 
Visszatérésük okán egyébként érdemes ránézni a Cinematinék fellépői renoméjára, ahol Paco Osuna az 54., Giorgia Angiuli pedig már az 55. lesz a sorban. Ez azt jelenti, hogy átlagban még mindig több mint 2 új fellépőt kaptunk és kapunk a nappali események specialistáitól, ami pazarrá teszi a Cinematinékat!
 
A spanyol szcéna tech-house, techno hőse várhatóan a buli végéért, az olasz csizma sarkában született színes egyéniség remélhetőleg a naplementéért felel majd, miközben a két angol és a hazai különítmény is hozzá teszi magát az újabb felejthetetlen, nappali élményszerzéshez!
 
Nem csoda, hogy a jegyek már rohamosan fogynak, melyekért érdemes sietni, miközben rákapcsolódunk Giorgia napnyugtás hanghullámaira.
 

TOVÁBBI CIKKEK

Egy hónap múlva startol a DAAD Fesztivál

2022.05.16.

Egy hónap múlva, 2022. június 16-19. között kerül megrendezésre a második DAAD Fesztivál!

Truesounds Music Vacation w/ Argy (Afterlife) @ Plázs (Siófok), 2022.06.25.

2022.05.16.

Június utolsó hétvégéjén visszatér a siófoki Plázsra a Truesounds Music!

LEE BURRIDGE ● M.O.S ✸daytime event @ Cinema Hall, 2022.06.25.

2022.05.16.

Cinema Hall & Budapest Calling pres daytime party w/ LEE BURRIDGE ✸ M.O.S