Paco Osuna és Giorgia Angiuli live szettjét is magával hozza a szeptemberi buliforgatag!

2019.08.15
 
Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.
 
 
Igaz, még javában tart a nyár, a hőség utolsó tollvonásai hátra vannak, de közben már érdemes a figyelmünket az őszi szezon felé fordítani. Pláne akkor, amikor olyan programot kapunk, ahol a legendás Paco Osuna szettje és az egyik legizgalmasabb olasz női előadó, Giorgia Angiuli live fellépése is egy nappali esemény programjába kerül.
 
Egyértelműen ez nem lehet más, mint a Cinematiné, melynek 22. felvonásán nem csak a fent említett két fellépő, hanem az eseményhez most szorosan kapcsolódó Manchester-i kiadó, a Kaluki Musik Label két oszlopos tagja, Pete Zorba és Pirate Copy is visszatér a RIO táncterére, szeptember 21-én, szombaton!
 
Visszatérésük okán egyébként érdemes ránézni a Cinematinék fellépői renoméjára, ahol Paco Osuna az 54., Giorgia Angiuli pedig már az 55. lesz a sorban. Ez azt jelenti, hogy átlagban még mindig több mint 2 új fellépőt kaptunk és kapunk a nappali események specialistáitól, ami pazarrá teszi a Cinematinékat!
 
A spanyol szcéna tech-house, techno hőse várhatóan a buli végéért, az olasz csizma sarkában született színes egyéniség remélhetőleg a naplementéért felel majd, miközben a két angol és a hazai különítmény is hozzá teszi magát az újabb felejthetetlen, nappali élményszerzéshez!
 
Nem csoda, hogy a jegyek már rohamosan fogynak, melyekért érdemes sietni, miközben rákapcsolódunk Giorgia napnyugtás hanghullámaira.
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Progressive élre állított trance utazást hoz a szombat az Akváriumba

2019.11.14.

Jerome Isma-ae és Robert Nickson is új albumjairól szelektálhat.

Óriási az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztiválra!

2019.11.12.

Hatalmas az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztivál után4

Magdalena az Undercatt társaságában tér vissza Budapestre hétvégén

2019.11.05.

A Diynamic Records stílusának közvetítése így valósulhat meg a legteljesebben.