Paco Osuna és Giorgia Angiuli live szettjét is magával hozza a szeptemberi buliforgatag!

2019.08.15
 
Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.
 
 
Igaz, még javában tart a nyár, a hőség utolsó tollvonásai hátra vannak, de közben már érdemes a figyelmünket az őszi szezon felé fordítani. Pláne akkor, amikor olyan programot kapunk, ahol a legendás Paco Osuna szettje és az egyik legizgalmasabb olasz női előadó, Giorgia Angiuli live fellépése is egy nappali esemény programjába kerül.
 
Egyértelműen ez nem lehet más, mint a Cinematiné, melynek 22. felvonásán nem csak a fent említett két fellépő, hanem az eseményhez most szorosan kapcsolódó Manchester-i kiadó, a Kaluki Musik Label két oszlopos tagja, Pete Zorba és Pirate Copy is visszatér a RIO táncterére, szeptember 21-én, szombaton!
 
Visszatérésük okán egyébként érdemes ránézni a Cinematinék fellépői renoméjára, ahol Paco Osuna az 54., Giorgia Angiuli pedig már az 55. lesz a sorban. Ez azt jelenti, hogy átlagban még mindig több mint 2 új fellépőt kaptunk és kapunk a nappali események specialistáitól, ami pazarrá teszi a Cinematinékat!
 
A spanyol szcéna tech-house, techno hőse várhatóan a buli végéért, az olasz csizma sarkában született színes egyéniség remélhetőleg a naplementéért felel majd, miközben a két angol és a hazai különítmény is hozzá teszi magát az újabb felejthetetlen, nappali élményszerzéshez!
 
Nem csoda, hogy a jegyek már rohamosan fogynak, melyekért érdemes sietni, miközben rákapcsolódunk Giorgia napnyugtás hanghullámaira.
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Január utolsó pénteke sem marad sötét ütemek nélkül az Akváriumban!

2020.01.29.

Január 31-én újra sötét ütemek borítják el a BlackHallt!

Innellea, Guy Mantzur @ Cinema Hall, 2020.02.29.

2020.01.23.

We Are Cre8tion, Playground Events, W3 Events presents: Innella + Guy Mantzur

Anetha @ Akvárium Klub (Blackhall), 2020.03.07.

2020.01.23.

ANETHA by Vault at Akvarium Klub / BlackHall