Pár napja készült el Black Asteroid legújabb videóklipje!

2017.04.25

A Howl c. dalhoz készült videó egyelőre csak az első lépés, ugyanis ha hihetünk Bryan Blacknek, további nagy dolgok várhatóak szóló projektétől.

A MOTOR nevű duóval tűnt fel először a zeneiparban Black Asteroid, valamint Prince mellett sound designerként és billentyűseként dolgozott a Paisley Park Studios-nál, új felvételével pedig újra a középpontba kíván kerülni. Április 18-án debütált az új klipje, amely a Howl című, Zola Jesussal közösen felvett zenéhez készült, ami majd a közelgő Thrust c. lemezén hallható majd.

Sebastian Mlynarski rendező a kreatív agy a csodásan felépülő vizuális megjelenítés mögött. Az elpusztult táj tükrözésével mintha egy Rorschach-teszt elevenedne meg előttünk, a gyors vágásokkal pedig Mlynarski eléri azt a célját, hogy Jesus eggyé válik a környezetével. Jesussal egyébként még 2014-ben egy közös turné során kerültek közelebb szakmai kapcsolatba. Bryan megosztotta néhány gondolatát a single és a videó kapcsán is:
„Röviddel a turné után felvettünk egy közös dalt és Izlandon rögzítettünk nyersanyagokat egy videóhoz. Vizuális szempontból a kihalt táj tökéletesen passzolt a dalhoz. Számomra egy zene önmagában nem teljes, amíg nincs hozzá egy megfelelő videó vagy grafika – egy komplett csomagnak kell lennie. Úgy érzem, ezzel a dallal a technot egy másik időbe és világba repítettük, egy olyanba, ami mindig is létezett.”

Black Asteroiddal itthon legközelebb május 12-én találkozhatsz az Akvárium Klubban, ahol Industrialyzer-rel lesznek a PLASTIC buli vendégei! 
Event: https://www.facebook.com/events/755666067943325/

Fotó: Matthew Reeves

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Decemberben érkezik a Drumcode-nál az A-Sides Vol.10

2020.11.19.

Amin Jay Lumen egyik trackje is helyet kapott rajta!

Hétfőtől a szórakozóhelyeken és az éttermekben is kötelező lesz a maszk viselése

2020.10.29.

Az Operatív Törzs mai tájékoztatóján hangzott el Kiss Róbert rendőr alezredestől!