Peggy Gou készítette a legújabb DJ-Kicks mixet

2019.06.17

A népszerű dj hölgy a válogatással egy saját zenei portrét állított össze, amihez Aphex Twin, Spacetime Continuum, Andrew Weatherall mellett egy exkluzív saját dalt is segítségül hívott. A lemez a 69-ik DJ-Kicks mix lesz, amit a !K7 kiadó jelentet majd meg.

Nem egyedülálló, amit elképzelt a mix-ről Gou, ugyanis Laurel Halo is rakott össze olyan mixet ebben a sorozatban, amiben a saját zenehallgatói-, dj- és produceri élményeit próbálta egybesűríteni. A 73 perces mix-ben a közelmúltban megjelent dalok – mint például Pearson Sound, Deniro vagy JRMS szerzeményei – mellett olyan nagy hatású előadók dalai is felcsendülnek, mint Aphex Twin vagy Andrew Weatherall. Ezek mellett külön csemege egy exkluzív track, a Hungboo, amely Gou legelső szerzeménye. Ezen kívül van még két másik exkluzív dal is, Hiver és I:Cube egy-egy trackje.

A meglepő lemezborítót, amin a szöuli születésű, de berlini székhelyű előadó ül az ágy mellett, amin egy tigris fekszik, Jonas Lindstroem készítette. „Mint az első koreai nő, aki a DJ-Kicks szériában szerepel, szerettem volna valamit örökségül hagyni magam után, ezért választottam a tigrist, amely a koreai tradíciókban nagyon fontos szerepet tölt be, egyben egy metaforaként is utal a személyiségemre” – magyarázta Peggy Gou a koncepciót. „Mivel igazi tigrissel fotózkodni nem éppen a leghumánusabb, ezért egy könyvtári fotót használtunk fel a beállításhoz. A tigris eltűnik, amint a belső borítóra lapozunk át, ami utalás arra, hogy ez a gyönyörű állat a hazámban már kihalt, valamint az egész világon veszélyeztetett helyzetben van.”

Peggy nem csak a június végén megjelenő albummal volt mostanában elfoglalva, ugyanis elég sűrű a naptárja mostanság. A múlt hónapban adta ki Moment c. EP-jét, valamint beindította saját kiadóját, a Gudu Records-ot is. Emellett folytatja világkörüli turnéját, amely során európai, amerikai és ázsiai helyszíneken is fellép majd.

Tracklist 
01. Spacetime Continuum - Fluresence 
02. Peggy Gou - Hungboo 
03. Pearson Sound - Earwig 
04. Pegasus - Perseguido Por El Rayo 
05. Sly and Lovechild - The World According To Sly And Lovechild (Andrew Weatherall Soul Of Europe Mix) 
06. Dorisburg - Rytm804 
07. Hiver - Pert 
08. Kyle Hall - Flemmenup 
09. DMX Krew - EPR Phenomena 
10. JRMS - 3 
11. Shades of Rhythm - Exorcist 
12. Kode 9 - Magnetic City 
13. The System - Vampirella 
14. Black Merlin - Kundu 
15. Aphex Twin - Vordhosbn 
16. R-Tyme - Illusion (Mayday Remix) 
17. Psyche - Crackdown 
18. Deniro - Epirus 
19. I:Cube - Cassette Jam 1993 

A DJ-Kick: Peggy Gou c. mixalbum 2019. június 28-án jelenik meg a !K7 kiadónál.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Amelie Lens érkezik Richie Hawtin helyett a B my Lake-re!

2020.07.09.

Richie Hawtin stúdió projektjei miatt lemondta az idei B my Lake fesztivált.

Az Electric Garden idén már két helyszínnel mozdít ki minket a komfortzónánkból

2020.07.09.

Ráadásul a keszthelyi Festetics-kastély kibővített idősávjában technózhatunk majd, egészen délutántól hajnalig.

Végre éjszaka is rúgjuk a homokot a Plázson!

2020.07.09.

Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak.