Peggy Gou készítette a legújabb DJ-Kicks mixet

2019.06.17

A népszerű dj hölgy a válogatással egy saját zenei portrét állított össze, amihez Aphex Twin, Spacetime Continuum, Andrew Weatherall mellett egy exkluzív saját dalt is segítségül hívott. A lemez a 69-ik DJ-Kicks mix lesz, amit a !K7 kiadó jelentet majd meg.

Nem egyedülálló, amit elképzelt a mix-ről Gou, ugyanis Laurel Halo is rakott össze olyan mixet ebben a sorozatban, amiben a saját zenehallgatói-, dj- és produceri élményeit próbálta egybesűríteni. A 73 perces mix-ben a közelmúltban megjelent dalok – mint például Pearson Sound, Deniro vagy JRMS szerzeményei – mellett olyan nagy hatású előadók dalai is felcsendülnek, mint Aphex Twin vagy Andrew Weatherall. Ezek mellett külön csemege egy exkluzív track, a Hungboo, amely Gou legelső szerzeménye. Ezen kívül van még két másik exkluzív dal is, Hiver és I:Cube egy-egy trackje.

A meglepő lemezborítót, amin a szöuli születésű, de berlini székhelyű előadó ül az ágy mellett, amin egy tigris fekszik, Jonas Lindstroem készítette. „Mint az első koreai nő, aki a DJ-Kicks szériában szerepel, szerettem volna valamit örökségül hagyni magam után, ezért választottam a tigrist, amely a koreai tradíciókban nagyon fontos szerepet tölt be, egyben egy metaforaként is utal a személyiségemre” – magyarázta Peggy Gou a koncepciót. „Mivel igazi tigrissel fotózkodni nem éppen a leghumánusabb, ezért egy könyvtári fotót használtunk fel a beállításhoz. A tigris eltűnik, amint a belső borítóra lapozunk át, ami utalás arra, hogy ez a gyönyörű állat a hazámban már kihalt, valamint az egész világon veszélyeztetett helyzetben van.”

Peggy nem csak a június végén megjelenő albummal volt mostanában elfoglalva, ugyanis elég sűrű a naptárja mostanság. A múlt hónapban adta ki Moment c. EP-jét, valamint beindította saját kiadóját, a Gudu Records-ot is. Emellett folytatja világkörüli turnéját, amely során európai, amerikai és ázsiai helyszíneken is fellép majd.

Tracklist 
01. Spacetime Continuum - Fluresence 
02. Peggy Gou - Hungboo 
03. Pearson Sound - Earwig 
04. Pegasus - Perseguido Por El Rayo 
05. Sly and Lovechild - The World According To Sly And Lovechild (Andrew Weatherall Soul Of Europe Mix) 
06. Dorisburg - Rytm804 
07. Hiver - Pert 
08. Kyle Hall - Flemmenup 
09. DMX Krew - EPR Phenomena 
10. JRMS - 3 
11. Shades of Rhythm - Exorcist 
12. Kode 9 - Magnetic City 
13. The System - Vampirella 
14. Black Merlin - Kundu 
15. Aphex Twin - Vordhosbn 
16. R-Tyme - Illusion (Mayday Remix) 
17. Psyche - Crackdown 
18. Deniro - Epirus 
19. I:Cube - Cassette Jam 1993 

A DJ-Kick: Peggy Gou c. mixalbum 2019. június 28-án jelenik meg a !K7 kiadónál.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Progressive élre állított trance utazást hoz a szombat az Akváriumba

2019.11.14.

Jerome Isma-ae és Robert Nickson is új albumjairól szelektálhat.

Óriási az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztiválra!

2019.11.12.

Hatalmas az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztivál után4

Magdalena az Undercatt társaságában tér vissza Budapestre hétvégén

2019.11.05.

A Diynamic Records stílusának közvetítése így valósulhat meg a legteljesebben.