Private Thoughts Vol.041 - Peter Makto all night long @ A38, 2019.06.09.

2019.05.19

Az önfeledt ünneplés és mulatás folytatódik tovább a ‘privát gondolatok’ élő szessönjével, mely évente csak egy alkalommal, az IKREK BOAT után kel életre. Ilyenkor az ünnepelt még mélyebbre megy önmagában és jobban szabadjára engedi a belső alkotói ‘ént' és a nappali hajós bulira a kultúra szállóigéjét használva úgymond “rátesz” még egy lapáttal!

A tavalyi esemény is nagy sikerrel vizsgázott, hiszen ez az a buli, ami lehetőséget ad azoknak, akik valami oknál fogva nem tudnak velünk lenni nappal a hajón és csak este tudnak csatlakozni.

Ez az a buli, ami megőrzi az Ikrek Éjszakájának azon hagyományát, ahol a szülinapos egy hosszabb szettben foglalja össze az éveket és az élményeket.
És ez az a buli, ami lehetőséget kínál azoknak is, akik NEM szeretnének az Európa hajó után hazamenni és folytatnák a TSapatást valahol!

A HELYSZÍN EZÚTTAL az A38 lesz! A tavalyi buli tanulságaként a váltás indokolt! Imádjuk, szeretjük az Aether-t, de a klíma szükséges már ebben az időszakban, illetve a nagy érdeklődésre való tekintettel pár négyzetméterrel megnöveljük a táncteret.

A tavalyi hibát kiküszöbölve idén az after, illetve a Private Thoughts party 23:30-tól dübörög, így lesz alkalmatok a Cruisin x Ikrek Daytime Boat Partyután egy kicsit pihenni, enni, átöltözni, stb…stb…

PRIVATE THOUGHTS (Peter Makto aka Dandy exclusive birthday) IKREK BOAT AFTER PARTY / IKREK ÉJSZAKÁJA

Peter Makto aka Dandy ALL NIGHT LONG

Facebook event: https://www.facebook.com/events/329009624449931/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szeptemberben új albummal jelentkezik Joseph Capriati

2020.06.01.

A Metamorfosi címet kapó új lemez a producer saját kiadóján, a Redimension-ön keresztül jelenik majd meg.

Május 18-án, hétfőn kinyit az Akvárium Klub terasza

2020.05.17.

66 napja zártak be a vírus miatt.