Raveyard: 5 Years of MORD @ Dürer Kert, 2018.11.23.

2018.11.07
 
 
A rotterdami MORD Recordsról bátran kijelenthető, hogy 5 év alatt zászlóshajóként járult hozzá jellegzetes stílusával a techno újragondolásához, amihez a korszak legkarakteresebb és legnagyobb hatású előadóit sikerült egy fedél alá terelnie. A kiadó számos jelentős kiadványt tudhat magáénak, illetve olyan előadók útját egyengette, mint Rebekah, Kwartz, vagy Under Black Helmet, valamint kiadványaik között szerepel a techno legenda, Oscar Mulero, Anastasia Kirstensen, Endlec, vagy épp Ritzi Lee zenéi.

Ezt az 5 évet pedig a kiadó egy különleges, világkörüli showcase-szel ünnepli, amelynek egyik választott állomása Budapest lesz, ahová november 23-án érkezik a Raveyard meghívására.

Ráadásul nem is akárkikkel fogja magát képviseltetni a MORD, ugyanis érkezik a label boss, Bas Mooy, a hazai közönség által régóta visszavárt Ansome, méghozzá élő szettel, illetve ott lesz UVB is. Hazai részről pedig az újgenerációs underground techno két tagja fogja kiegészíteni az estét: Man + Machine, aki egyben a buli házigazdája is lesz, illetve a Der Morgen úttörő, Experimental.

LINE UP:
Bas Mooy
ANSOME Live
UVB
Experimental
Man + Machine
 
 
Early Bird: 2500 HUF
Elővétel: 3000 HUF
Helyszín: 3500 HUF

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Május 18-án, hétfőn kinyit az Akvárium Klub terasza

2020.05.17.

66 napja zártak be a vírus miatt.

Elhunyt Pascal FEOS

2020.05.09.

52 éves korában elhunyt Pascal FEOS