Raveyard pres. Under Black Helmet, Makornik, ZNZL @ Flashback, 2022.05.20.

2022.05.11
 
A nyári szünet előtti utolsó Raveyardra egy igazán kemény estét szeretnénk összerántani, így ezúttal is a prémium kortárs techno képviselői közül invitálunk nektek Budapestre.
 
Under Black Helmet egyértelműen a leghangosabb sikerű bulink fő fellépője volt, akit akkor először láthattatok és hallhattatok Magyarországon. Aki ott volt, valószínűleg nem felejtette el a teltházas eseményt a Dürer Kert nagytermében. Under Black Helmet pedig azóta még nagyobb magasságokba tört, a legnagyobb nemzetközi fesztiválok fellépőjeként járja a világot, zenéi pedig konkrétan tarolnak az összes tánctéren, ahol rendes zenét hallgatnak.
Rajta kívül elsőként érkezik hazánkba Makornik, valamint ZNZL is.
 
Makornikot szintén nem nagyon kell bemutatni senkinek, hiszen az újgenerációs industrial techno egyik úttörője, akinek egy rakás olyan zenéjét lehet felsorolni, amik szinte mérföldköveknek is tekinthetők a 2010-es évek végi francia techno forradalom idejéből (noha ő maga Szerbiában).
ZNZL pedig szintén a francia légió tagja, igaz, ő egy jóval lassabb, de annál masszívabb és izgalmasabb hangzással operál, ami szinte magától értetődően keltette fel Ancient Methods érdeklődését, akivel épp együtt garázdálkodnak egészen ínyenc közös zenékkel és kiadványokkal.
 
Nem kisebb öröm számunkra, hogy először láthatjuk vendégül a Raveyardon a hazai techno legnagyobb O.G.-ját, Sikztah-t, aki több mint 20 éve aktív és hathatós alakítója a magyar underground életnek technón innen és túl egyaránt, kezdve a The Etikettel, a DumDum Electronic Music Fest-tel, vagy éppen a RómerKvellével.
Végül, de nem utolsó sorban velünk lesz az este házigazdája is, Man + Machine, aki a hazai újhullámos ipari techno, valamint modern EBM egyik felforgatójaként borzolja a kedélyeket évek óta, miközben olyan projekteket visz, mint a Raveyard, a Machine Abuse, vagy épp egy hamarosan induló új industrial, post-punk és EBM eseménysorozat.
 
Facebook event: https://fb.me/e/2spaWswHV


TOVÁBBI CIKKEK

Újabb fellépők csatlakoztak a Szigethez

2023.05.09.

Számos területen megújulás jellemzi az idei Szigetet!

Historical Tales with Giolí & Assia @ Budai Vár, 2023.08.26.

2023.04.26.

Historical Tales with GIOLI & ASSIA - Buda Castle - 26. August 2023

Historical Tales with Hernan Cattaneo @ Budai Vár, 2023.07.08.

2023.04.26.

HERNAN CATTANEO (all day long !)