Rawflex Music! Új hazai techno label Shabaam és Deep Colors gondozásában!

2018.12.07

Ami idén tavasszal még csak egy gondolat és elképzelés formájában létezett, az mára már valóság! Történt ugyanis, hogy a Badgirls, Badgirls & Friends és Dice Events projectekből is jól ismert Shabaam és a fiatal dj/producer, Deep Colors aki fejér és tolna megyében aktívan rendezvényszervezőként is ismert (Tequila Underground) egy közös kiadó elindításán tevékenykedtek, amely idén ősztől révbe ért! A kiadóról, a közös munkáról és az első releaseről faggattuk pár kérdés erejéig a srácokat!

 

Hogy jött a gondolat, hogy közös kiadót hozzatok létre?
Shabaam: Egy ideje már beszélgettünk erről Gyuszival! Elég hasonlóan gondolkodunk erről a témáról, így nem is sokat tétlenkedtünk! Idén nyáron megkezdtük a munkálatokat és ennek eredményeképpen december 7-én megjelenik az első kiadványunk!

Milyen kiadóról is beszélhetünk pontosan?
Deep Colors: Alapvetően techno orientált, de nem szeretnénk egy adott műfajra teljesen ráhúzni a besorolást, mert szélesebb spektrumban gondolkodunk ezen az irányvonalon!

Shabi, Te alapítója vagy az Alliwant Music-nak is? Tudomásunk szerint ott inkább house és tech house a fő vonal, de a Te hangzásvilágod egy jó ideje már egy erősebb vonal felé tendálódik! Tudatos váltás volt részedről ez az új kiadó?
Shabaam: Abszolút! Sokat beszélgettünk erről csaptaton belül is, illetve bennem már régóta ott volt, hogy egy új az én hangzásvilágomhoz közel álló kiadót csináljak! Ettől függetlenül a sajátomnak érzem az AIW-ot is természetesen! De a hitelesség ezt megkövetelte! Bár néha a szettjeimben fellelhetőek még ugyanúgy tech house darabok, főleg, ha a buli első felében játszom, de azok is inkább a szárazabb, letisztultabb vagy épp dub-os világot testesítik meg!

Meséljetek az első kiadványról!
Deep Colors: Az első release egy saját EP lesz! Még év elején mutattam Shabinak ezt a két original tracket, és neki is elnyerte a tetszését azonnal, így abban maradtunk, hogy ez lesz az első kiadványunk!

Elég komoly remixereket sikerült összehoznotok mindjárt az első kiadványra? Hogy esett végül rájuk a választás?
Shabaam: Sok név volt a fejünkben, de hosszas ötletelés után ebben a két névben maradtunk Gyuszival! Így nagy öröm volt számunkra, hogy induló kiadó révén ugyan, de igent mondott Andre Kroert és Thomas Hoffknecht is a remix felkérésünkre! És elég pazar átiratokat kaptunk tőlük, így lett igazán ütős az első release!

Néztük mi is a feedback listát a Yeah EP-nek! Elég komoly neveknek nyerte el a tetszését a 001-es kiadvány!
Deep Colors: Igen hála istennek igen minőségi lett a support lista! Csak néhány a nagyobbak közül: Amelie Lens, Charlotte De Witte, Pan-Pot, Luigi Madonna, Paco Osuna…és még jó pár elismert név szerepel a listán!

Egy kiadót elindítani, managelni azért némi hozzáértést igényel! Mik a felosztások köztetek a kiadó életében?
Shabaam: Igazából mindent együtt csinálunk, mindent átbeszélünk..nincsenek konkrét szerepek! Viszont itt szeretnénk köszönetet mondani többek közt Domján Máriónak, aki a label managelésben sokat segített nekünk tanácsaival, illetve Kovács Krisztiánnak aki egyebek  iránt a masterelésben is segített nekünk! A kreatívok Vatsanah érdemei, így a megjelenésben neki is hálásak vagyunk!

December 7-én tehát megjelent az első release! Mikorra várható a következő és mit lehet tudni róla?
Deep Colors: A következő január közepe, vége felé érkezik majd! Egy hazai előadó EP-je lesz az is és 2 remix is érkezik szintén a kiadványra! Izgalmas lesz! 

Köszönöm srácok az interjút és további sikereket a labelhez!

Fülelj bele a linkre kattintva: https://www.beatport.com/release/yeah-ep/2442474


TOVÁBBI CIKKEK

Egy hónap múlva startol a DAAD Fesztivál

2022.05.16.

Egy hónap múlva, 2022. június 16-19. között kerül megrendezésre a második DAAD Fesztivál!

Truesounds Music Vacation w/ Argy (Afterlife) @ Plázs (Siófok), 2022.06.25.

2022.05.16.

Június utolsó hétvégéjén visszatér a siófoki Plázsra a Truesounds Music!

LEE BURRIDGE ● M.O.S ✸daytime event @ Cinema Hall, 2022.06.25.

2022.05.16.

Cinema Hall & Budapest Calling pres daytime party w/ LEE BURRIDGE ✸ M.O.S