Rég várt film zenéje lesz az Empire Of The Sun-kislemezdal

2013.06.10

Az Alive a Dumb és Dumber 2-ben lesz hallható.

A Dumb és Dumber folytatását régóta várták a filmrajongók – arról, hogy az oldalunkon már bemutatott dal hallható lesz az új moziban, a Farelly fivérek tegnap posztoltak ki Twitter-üzenetet. A film, melynek hivatalos angol címe Dumb and Dumber To lesz, első körben, úgy tűnt, nem fog elkészülni, mivel a Warner lepasszolta projektet – a napokban azonban zöldre váltott a lámpa, miután a Universal Pictures vállalta a film finanszírozását. A Hollywood Reporter a projekthez közelálló forrásokra támaszkodva azt állítja, a forgatás – az eredeti szereplőkkel, Jim Carrey-vel és Jeff Danielsszel - idén nyáron indulhat, a bemutatóra pedig 2014-ben, az eredeti mozi bemutatásának huszadik évfordulóján kerülhet sor (2003-ban ugyan készült egy második Dumb és Dumber-mozi Dumb és Dumber: Dilibogyók 2. címmel, de abban sem az alapszereplők, sem a rendező Farelly fivérek nem vállaltak szerepet). A Szigeten koncertező ausztrál indie-s, elektrós Empire Of The Sun új nagylemeze, az Ice On The Dune június 24-én jelent meg. Íme, a sokat emlegetett dal, koncertváltozatban (az amerikai Jimmy Kimmel Show-ban)!
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.