Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a nyáron a saját fesztiválján

2023.03.10

A techno zseni, Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a Karren Maar Fesztiválon egy több mint 11 órás szettel.

A techno műfaj és Reinier Zonneveld neve kéz a kézben járnak, az egyik egyszerűen képtelen létezni a másik nélkül. A holland szupersztár arra készül, hogy a nyáron bekerüljön a rekordok könyvébe, amikor is színpadra lép a Karren Maar Fesztiválon, ahol ő lesz az egyetlen előadó a nagyszínpadon.

A különleges hírt a közösségi médiában Zonneveld jelentette be. Azt tervezi, hogy megdönti a leghosszabb élő szett rekordját, amely jelenleg 11 óra 11 perc. A tervek szerint augusztus 5-én, az arnhemi Stadsblokkenben várhatóan több, mint 25 000 résztvevő lesz szemtanúja a hihetetlen show-nak. A szett számtalan klasszikussal és vadonatúj zenei anyaggal várja majd a kísérletre érdeklődőket.

Reinier azt nyilatkozta:
“Nagyon várom, hogy a következő szintre emelhessem a dolgokat a Karren Maar Fesztiválon, nem gyakran van lehetőségem ilyen hosszú show-t adni, és az még jobban felvillanyoz, hogy várhatóan 25 000 látogató tombol majd velem a saját fesztiválomon ezen a nyáron.”

A fesztiválra a regisztráció már elindult, ami itt érhető el.TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját