Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a nyáron a saját fesztiválján

2023.03.10

A techno zseni, Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a Karren Maar Fesztiválon egy több mint 11 órás szettel.

A techno műfaj és Reinier Zonneveld neve kéz a kézben járnak, az egyik egyszerűen képtelen létezni a másik nélkül. A holland szupersztár arra készül, hogy a nyáron bekerüljön a rekordok könyvébe, amikor is színpadra lép a Karren Maar Fesztiválon, ahol ő lesz az egyetlen előadó a nagyszínpadon.

A különleges hírt a közösségi médiában Zonneveld jelentette be. Azt tervezi, hogy megdönti a leghosszabb élő szett rekordját, amely jelenleg 11 óra 11 perc. A tervek szerint augusztus 5-én, az arnhemi Stadsblokkenben várhatóan több, mint 25 000 résztvevő lesz szemtanúja a hihetetlen show-nak. A szett számtalan klasszikussal és vadonatúj zenei anyaggal várja majd a kísérletre érdeklődőket.

Reinier azt nyilatkozta:
“Nagyon várom, hogy a következő szintre emelhessem a dolgokat a Karren Maar Fesztiválon, nem gyakran van lehetőségem ilyen hosszú show-t adni, és az még jobban felvillanyoz, hogy várhatóan 25 000 látogató tombol majd velem a saját fesztiválomon ezen a nyáron.”

A fesztiválra a regisztráció már elindult, ami itt érhető el.TOVÁBBI CIKKEK

Jön a Tale Of Us, Mochakk és Jeff Mills is a Szigetre!

2023.03.14.

Az új bejelentéssel kiegészült a Nagyszínpad headlinereinek listája és számos további izgalmas név is érkezett.

Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a nyáron a saját fesztiválján

2023.03.10.

A techno zseni, Reinier Zonneveld világrekord megdöntését tervezi a Karren Maar Fesztiválon egy több mint 11 órás szettel.

Éljenek a nők! - Így köszöntötte a nőket a DAAD Gathering nőnap alkalmából

2023.03.08.

Hiánypótló fesztivált indított utjára az OZORA fesztivál legénysége Dádpusztán 2021-ben!