Rekordszámú látogató az idei Amsterdam Dance Event-en!

2017.10.26

Összesen 395 ezren vettek részt idén Amszterdamban a népszerű zenei-kulturális rendezvénysorozaton, amelynek keretében nem csupán bulizni lehetett, de különleges előadásokat is hallgathattak az érdeklődők.

A közel négyszázezer ember idén már a 22-ik alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválnak voltak a részesei. Idén Kínát és Marokkót is bevonták a szervezők az előadásokba, fókuszpontba helyezve a két ország egyre növekvő piacait, ezzel az ADE továbbra is bizonyította, hogy miért foglal el vezető pozíciót a világ elektronikus zenei expói között.

Az előadásokon olyan sztárok nyújtottak betekintést az ADE Soundlab keretén belül a stúdió beállításaikba, mint Richie Hawtin, KiNK, a Soulwax, Tiga, Oliver Heldens vagy Martin Garrix. Emellett több tucatnyi helyszínen folytak a bulik, teret adva az elektronikus zene minden válfajának, így történhetett meg például az, hogy a 80 éves amerikai zeneszerző, Philip Glass adta a záró szettet a Melkwegben.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Megjelent Dubfire 'Above Ground Level' című dokumentumfilmje

2017.11.22.

Végigkövethetjük benne az iráni művész életét onnantól, hogy hét éves korában elhagyta szülőhazáját.

Éljük át újra a nyarat, itt a Balaton Sound Aftermovie!

2017.11.21.

Európa legjobb vízparti bulijának legklasszabb pillanatai sejlenek fel a Balaton Sound most napvilágot látott aftermovie-jában.

Joseph Capriati több, mint egy napon át játszott egyhuzamban!

2017.11.21.

Több, mint 25 órán keresztük pakolta a legnagyobb zenéket!