Rekordszámú látogató az idei Amsterdam Dance Event-en!

2017.10.26

Összesen 395 ezren vettek részt idén Amszterdamban a népszerű zenei-kulturális rendezvénysorozaton, amelynek keretében nem csupán bulizni lehetett, de különleges előadásokat is hallgathattak az érdeklődők.

A közel négyszázezer ember idén már a 22-ik alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválnak voltak a részesei. Idén Kínát és Marokkót is bevonták a szervezők az előadásokba, fókuszpontba helyezve a két ország egyre növekvő piacait, ezzel az ADE továbbra is bizonyította, hogy miért foglal el vezető pozíciót a világ elektronikus zenei expói között.

Az előadásokon olyan sztárok nyújtottak betekintést az ADE Soundlab keretén belül a stúdió beállításaikba, mint Richie Hawtin, KiNK, a Soulwax, Tiga, Oliver Heldens vagy Martin Garrix. Emellett több tucatnyi helyszínen folytak a bulik, teret adva az elektronikus zene minden válfajának, így történhetett meg például az, hogy a 80 éves amerikai zeneszerző, Philip Glass adta a záró szettet a Melkwegben.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Robert Hood készíti az új DJ-Kicks mixet

2018.11.14.

A K7 bejelentette a sorozat legújabb darabját, ami november 16-án fog megjelenni CD-n, bakeliten valamint digitális formában.

Egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2018.11.08.

December 8-án szombaton kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja.

„Hallgass Hazait” új színfolt a budapesti klubtérképen?

2018.11.07.

November 10-én a nemrégiben újragondolt és nyitott Lock Klub Budapest eseményei közt bukkantunk rá egy nagyon ígéretes és dicséretes kezdeményezésre!