Rekordszámú látogató az idei Amsterdam Dance Event-en!

2017.10.26

Összesen 395 ezren vettek részt idén Amszterdamban a népszerű zenei-kulturális rendezvénysorozaton, amelynek keretében nem csupán bulizni lehetett, de különleges előadásokat is hallgathattak az érdeklődők.

A közel négyszázezer ember idén már a 22-ik alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválnak voltak a részesei. Idén Kínát és Marokkót is bevonták a szervezők az előadásokba, fókuszpontba helyezve a két ország egyre növekvő piacait, ezzel az ADE továbbra is bizonyította, hogy miért foglal el vezető pozíciót a világ elektronikus zenei expói között.

Az előadásokon olyan sztárok nyújtottak betekintést az ADE Soundlab keretén belül a stúdió beállításaikba, mint Richie Hawtin, KiNK, a Soulwax, Tiga, Oliver Heldens vagy Martin Garrix. Emellett több tucatnyi helyszínen folytak a bulik, teret adva az elektronikus zene minden válfajának, így történhetett meg például az, hogy a 80 éves amerikai zeneszerző, Philip Glass adta a záró szettet a Melkwegben.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Sasha keze munkájának köszönhetjük a fabric 99-et!

2018.05.18.

A régóta futó, nagy népszerűségnek örvendő mixsorozat a hírek szerint „jelenlegi formájában” a végéhez ér a 100-ik epizóddal.

Íme a Balaton Sound legjobb programjai egyben!

2018.05.15.

Tegnap véglegesítették a Balaton Sound programját és egyben megérkezett az időrendi bontás.

Több embert tartóztattak le Grúziában egy rendőrségi razzia során

2018.05.12.

Nyolc embert tartóztattak le Grúziában egy rendőrségi razzia során