Richie Hawtin ENTER. sorozata idén nem tér vissza Ibizára!

2016.01.08

"Itt az ideje az ENTER. fejlődését a következő szintre emelni. Ezért az ENTER. nem tér vissza a szigetre ebben a szezonban." - Jelentette be Hawtin

Richie a facebookon nyilatkozott arról, hogy Ő alapította eredetileg az ENTER. sorozatot négy évvel ezelőtt, azért "hogy egy új típusú élményt vigyen Ibiza éjszakai életébe.". Minden csütörtökön, a nyári szezonban, a Space Ibiza adott otthont az ENTER.-nek, ahol a házigazdák és a nagy sztárok mellett olyan fellépők is játszottak kísérleti jelleggel, mint pl. Demdike Stare, Vatican Shadow, akik közül néhányan biztos nem lettek volna a Sziget programjában az ENTER. nélkül.

Hawtin továbbá azt mondja, hogy az ENTER. sorozat Ibizán beteljesítette küldetését és, hogy ideje továbblépni. Az elmúlt négy évben az ENTER. több fesztiválon és saját esteken is feltűnt szerte a világban és az koncepció fog előre haladni az idei évben. (Reméljük idővel hozzánk is elér.) Az ENTER. tovább halad szerte a világban és hirdeti az elveit: Music. Sake. Technology. Experience!

Végezetül pedig íme Richie Hawtin facebookon tett nyilatkozata:

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian tudjátok, hogy mennyi mindenből merítek munkám során; zene és kreativitás, inspiráló technológiák és az izgalmas kihívás, amely az ismeretlenbe való elmerülés során elkísér. Ezen az úton mindig fontos, hogy bízzak az ösztöneimben és meglegyen a szabadságom abban, hogy ne az előttem már kitaposott utakon járjak, bármennyire bizonytalanok is legyenek azok. Az elmúlt négy év fő projektje az ENTER. volt számomra, amelyet azért hoztam létre, hogy egy új klubélményt honosítsak meg Ibizán. Eklektikus ötvözése a zeneszerkesztésnek, a kreatív produkcióknak és az esztétikus dizájnnak. Meggyőződésem, hogy ezeknek a kombinációjával egy mélyen magával ragadó élményt lehet létrehozni. Négy évvel az ENTER.Ibiza Space Ibiza-beli pályafutását követően büszkén állíthatom, hogy a kreativitás és a részletesség egy új szintjén mutattuk be a szigetet. Azonban most itt az idő arra, hogy az ENTER. sorozatot EGY ÚJ SZINTRE EMELJÜK, ezért az ENTER. már nem tér vissza a szigetre ebben a szezonban.

Az ENTER. továbbra is kutatja a világnak azon különleges eseményeit, amelyeknek az alapvető elvei a zene, jókedv, technológia és a tapasztalás. Szeretnék köszönetet mondani Pepe Rosellonak, Juan Arenasnak és az egész Space Ibiza-nak, amiért otthont adtak négy éven keresztül az egész ENTER. koncepciónak. Mindenkinek kívánok egy csodálatos utolsó szezont, valamint további sikereket minden jövőbeli törekvésüknek. Köszönöm továbbá a csapatomnak, az előadóknak, a művészeknek, a szigetlakóknak és az egész szcénának a támogatást, amiért az első naptól hittek az ENTER. élményben. Mivel továbbra is a KUTATÁS és a FELFEDEZÉS ösvényén haladunk tovább, alig várom, hogy újra találkozzak veletek világszerte az út következő izgalmas fejezetében.

-Rich-   


TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.