Richie Hawtin egy teljesen egyedülálló MODEL 1 keverőt mutatott be

2018.01.02

Az apja, Mick Hawtin által épített keverő egy tíz csatornás PLAYdifferently MODEL 1 keverő, és csupán egyetlen darab készült belőle.

A karácsonyi időszakban az Instagramon bemutatott egyedülálló keverőhöz Hawtin ezt írta: „Íme, egy pillantás arra, hogy mi is várható 2018-ban, kezemben a legjobb karácsonyi ajándékommal, amit a Hawtin család fája alatt találtam. Az apám mindig is a titkos fegyverem volt az évek során a stúdió keverők testre szabásánál.”

A keverő, amely „speciálisan a 2018 nyári turnészezon CLOSE élő show-k következő generációjának ötleteinek teszteléséhez készült”, további direkt kimenet módosításokat kapott a hátsó panelen.

Az eredeti poszt így szólt:
„Remélem mindenki kellemesen töltötte az idejét a családjával a karácsonyi és új évi napokon! Mindenkinek a legjobb pihenést kívánom szilveszterre és az újévre! Köszönöm nektek és különösen a családomnak és a csapatomnak a rengeteg támogatást, aminek segítségével sikerült megvalósítani az álmaimat. Íme, egy pillantás arra, hogy mi is várható 2018-ban, kezemben a legjobb karácsonyi ajándékommal, amit a Hawtin család fája alatt találtam. Mick Hawtin építette, és ez egy egyedülálló tízcsatornás PLAYdifferently MODEL 1 „EX” még több direkt kimenettel a nagyobb hátsó panelen. Speciálisan a 2018 nyári turnészezon CLOSE élő show-k következő generációjának ötleteinek teszteléséhez készült. Az apám mindig is a titkos fegyverem volt az évek során a stúdió keverők testre szabásánál már a korai Plastikman albumoktól kezdődően és természetesen alakított az Xone:62 keverőn is és megalkotta az első igazi DJ keverőt, amely kezelte a midi-t. Izgatottam várom a következő lépést!”

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

45 éves korában elhunyt Pete Zorba

2021.03.01.

45 éves korában elhunyt az angliai house DJ!

28 év után feloszlik a Daft Punk

2021.02.22.

Nincs többé Daft Punk, a párizsi duó útjai elválnak.