Richie Hawtin és Hot Since 82 is csatlakozott az EXIT fellépőinek névsorához!

2016.04.30

Richie Hawtin, minden idők egyik legnagyobb előadója július 10-én, vasárnap fog fellépni az mts Dance Arena színpadán. Ez egyébként egyben a világpremierje is lesz forradalmian új élő showjának. A techno úttörője és ikonja, aki nagy részben felelős azért, hogy az elektronikus zene napjainkban ilyen népszerű, valamint rengeteg technológiai újítás is fűződik a nevéhez a műfajban, már tavaly október óta egyeztetett az EXIT szervezőivel a részletekről. Az mts Dance Arena fellépőihez csatlakozott Hot Since 82 is, ő július 9-én fog zenélni, míg a Resident Advisor top dj-i között található Jackmaster egy nappal előtte fog játszani. A feltörekvő generáció képviseletéért a londoni duó, a MANT felel.

A legnagyobb elektronikus zenei színpadon egy másik sztárt is köszönthetünk: ő Daley Padley, vagy ismertebb nevén Hot Since 82. A debütáló Noir Music megjelenésével rögtön elnyerte az underground zene kedvelőinek szívét, a Mixmag csak úgy jellemezte a house szcénában való előrehaladását: „mint az üstökös”.

Jackmaster személyében egy hihetetlenül tehetséges skót house producert tisztelhetünk, aki viharként söpört végig a global szcénában, és sikerült magát a vezető djk közé pozícionálnia, amely egy ilyen szoros mezőnyben igencsak szép teljesítmény, és emellett sikerült a Resident Advisor listájának is az élére törni. A skót mester, akinek a neve a „jacking”-nek elnevezett chicagoi house hangzásból eredeztethető, biztosan színes szettet fog adni, melyben az elfeledett klasszikusoktól a legújabb klubslágerekig sok minden fel fog csendülni.

Az mts Dance Arena nemzetközi neveinek listája majdnem teljes lett, mely néhány igazi meglepetéssel együtt a legnagyszerűbbre sikerült idén. Július 7-10. között Az Erődben a legjobb dj-k lépnek majd színpadra: Dave Clarke, Dimitri Vegas & Like Mike, Disciples, Feder, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, Hot Since 82, Jackmaster, James Zabiela, MANT, Marco Carola, Mind Against, Nicky Romero, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Robin Shulz, Sam Feldt és Solomun.

Bérleteiteket itthon a MEEX-nél szerezhetitek be:
http://meex.hu/jegyek/exit/#arak

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.