Richie Hawtin lecserélte a teljes ruhatárát, miután megnézte az Orange Is The New Black sorozatot

2016.08.23

Hawtin, akit eddig csak fekete öltözetéről ismertünk fel, miután hazautazott Berlinbe egy Ibizai fellépés után, ledarálta a Netflix népszerű börtönsorozatát.

„Richie többször is megnézte egymás után az Orange Is The New Balck három évadát, miután hazatért Ibizáról” – mondta Otto Adler, Hawtin európai booking menedzsere. „Nagyon szereti a leszbikus jeleneket és a színes ruhákat. Nem láttam még ennyire megszállottnak azóta, amikor először járt abban a japán szaké bárban. Richie nagyon szereti a divatot és szeret részese lenni a popkultúrának is, hogy fenntartsa imidzsét” – folytatta Adler. „Ezért hát úgy döntött, hogy felveszi a show stílusát és az eddigi fekete öltözetét lecseréli egy világosabb, narancssárga színre. Egy ideig még szokatlan lesz, múlt héten például nem is engedték be a Berghainba, amikor is egy narancssárga overállban próbált bejutni, de reméli, hogy hamarosan visszafogadja a techno szcéna.

Adler szerint Hawtin nagyon komolyan veszi, hogy a világon a legjobb narancssárga öltözetet találja meg magának. „Már le is foglalta a repülőjegyeket Hollandiába és Észak-Írországba, amelyek a narancssárga ruhák Londonjai és Párizsai, már ami a divatot illeti, ugyanis ott lehet megkapni belőlük a legújabb trendeket. Izgalmas időszak áll előtte, az biztos.” – tette hozzá a menedzser.

„Teljes márkafrissítést tervezünk” – árulta még el Adler. „Arról is szó van, hogy az ENTER-t átnevezzük OITNB-re, és egy új zenei projektet is szeretne, ami a Plastikman örökébe lépne, az új név pedig az Inmate 247365 lenne. Ezek mellett ingatlant szeretne vásárolni Connecticutban, ahol az FCI Danbury, vagyis a sorozatban szereplő börtön mintájára építtetne egy házat.”

Hawtinhoz közel álló források szerint annyira magával ragadta a producert az Orange Is The New Black, hogy azt tervezi, hogy Amerikába költözik és egy nemváltó műtét után egy bűncselekményt követ el, hogy teljességgel elmerülhessen a női börtönkultúrában.

Forrás: wundergroundmusic (külföldi, zenei megfelelője a hazai hírcsárda oldalnak)

 


TOVÁBBI CIKKEK

Kilenc bulival támad az Awakenings az ADE ideje alatt

2022.08.09.

Kilenc bulival támad az Awakenings az ADE ideje alatt, október 19-23-ig.

Ezekre a fellépőkre pöröghetsz a Colosseumban szerdától 6 napon át

2022.08.04.

A Sziget néhány éve húzta fel először a római Colosseum mására a 4/4 rajongók kedvenc színpadát!

Íme a 2022-es Sziget részletes programja!

2022.07.20.

Megérkezett a 2022-es Sziget Festival időrendi bontása!