Richie Hawtin PLAYdifferently néven egy új projektet jelentett be

2016.03.29

Miután Richie Hawtin bejelentette, hogy nem tér vissza Ibizára az ENTER. sorozatával, csupán idő kérdése volt, hogy mikor jelentkezik majd egy új projekttel. A NAMM Convention keretén belül, amely a zeneiparban folyó technológiai újításokra helyezi a hangsúlyt, Richie bejelentette a „Play Differently”-t, ami egy új kezdeményezés az Allen & Heat és annak anyavállalata, a Audiotonix együttműködésével.

Hogy kicsit pontosítson, Richie elmagyarázta, hogy a Play Differently egy két éves projekt lesz, amelynek célja a DJ-zést egy új szintre emelni.

Ennek alapján a Play Differently egy új technológiai megoldást hoz el, vagy az elektronikus zenei előadásban fog fejlesztést jelenteni.

„A Play Differently szellemisége az, hogy egy új terméket hozzunk létre, amely az egyéniséget és napjaink generációjának zenei tehetségét és kreativitását helyezi előtérbe, mind az előadás, mint a zenekészítés területén. Reméljük, hogy ez majd elég inspiráció lesz ahhoz a művészeknek, hogy ’másképp játsszanak’”mondta Hawtin.

A PLAYdifferently weboldalán már megtalálhatóak a "Prototypes Tour" dátumai és helyszínei és egy kis történelem is a CTRL:62 és CTRL:92 keverők kapcsán.

Egyelőre csak a DJ Tech Tools néhány éles szemű fórumozója jelezte, hogy szerintük a Hipasonic buli fotóin az új Allan & Heath keverő látszik. Arra következtetnek, hogy ez lehet az Xone:93C. Habár hivatalosan nem érkezett erről megerősítés, arról sem, hogy egyáltalán ez a neve, de úgy tűnik, hogy a bulifotón látható keverőn lévő gombok erősen hasonlítanak a keverő promóképein látható gombokra.

 

 


TOVÁBBI CIKKEK

Kevesebb, mint egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2023.09.14.

A BÓNUSZ Electronic Music Festival az idei évben KÉT NAPON át foglalja el a Hungexpo területét

Youtopia invites ~ I Hate Models ~ Lee Ann Roberts @ Arzenál, 2023.11.17.

2023.09.06.

Youtopia invites ~ I Hate Models ~ Lee Ann Roberts at Arzenál

Stella Bossi @ Arzenál, 2023.11.10.

2023.09.06.

Stella Bossi Budapesten az ARZENÁL-ban!