Seth Troxler megmászta a Kilimandzsárót egy fontos cél érdekében!

2016.08.02

Két héttel ezelőtt Seth Troxler egy tízfős csapattal belevágott egy kalandba, amelynek a célja a Kilimandzsáró megmászása volt, hogy így gyűjtsenek 100 ezer dollárt. A teljes bevétel a Cure Brain Cancer Foundation alapítvány Million$Mission alapjába megy.

Hétfő reggel jött a hír, hogy Seth és csapata elérte a csúcsot, Ausztrália egyik legkiválóbb agysebészével, dr. Charlie Teo-val a soraikban. A résztvevők között volt még néhány vállalkozó szellemű fiatal mellett a Million$Mission alapítója és egy férfi, aki maga is agydaganattal küzd.

A népszerű dj ezen felül felajánlotta a legutóbbi „Morning Gloryville” rendezvényéből befolyt bevétel egy bizonyos részét is, jelenleg pedig árverezés alatt van több személyes holmija, és tárgya is, köztük vinylek is, hogy ezzel is gyarapítsa az alapítványba befolyt összegeket.

A Brain Cancer Foundation fő célja az innovatív kutatások finanszírozása és az agydaganat klinikai kutatása, felhívva a figyelmet a megelőzésre és a tudatosságra. A küldetésük pedig az, hogy a túlélési arány a manapság jellemző 20%-ról 2023-ig 50%-ra emelkedjen.

Már csak 27 nap maradt, hogy a támogatók adományukkal támogassák ezt a projektet.

Aki szeretne bármennyivel hozzájárulni ehhez, az megteheti itt:
http://www.curebraincancer.org.au/my-fundraising/9911/seth-troxlermillionmission

Aki pedig magáról az alapítványról szeretne többet megtudni, az angol nyelven olvashat információkat itt: https://www.curebraincancer.org.au/

 

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Decemberben érkezik a Drumcode-nál az A-Sides Vol.10

2020.11.19.

Amin Jay Lumen egyik trackje is helyet kapott rajta!

Hétfőtől a szórakozóhelyeken és az éttermekben is kötelező lesz a maszk viselése

2020.10.29.

Az Operatív Törzs mai tájékoztatóján hangzott el Kiss Róbert rendőr alezredestől!