Sikztah 1 millió forintot gyűjtött a Gézengúz Alapítványnak!

2022.12.22

9 éve már, hogy Sikztah gyűjtést szervez a Gézengúzoknak technoval. Ahogy eddig is, a veleszületetten sérült kisgyerekek gyógyítását és rehabilitációját segítő Gézengúz Alapítvány-nak szervezett jótékonysági gyűjtést a győr adventi vásár SOUPER faházában, az óriáskerék mellett a Dunakapu téren.

Idén 1 millió forint gyűlt össze a Ti segítségetekkel, amit a következő sorokkal köszönt meg:

"Techno-val gyűjtöttem, TI ADTÁTOK! Köszönjük!
Alapvetően a hideg ráz azoktól, akik adományoznak, majd teleposztolják vele a szosölt. Ha gyűjtesz, azt hangosan tegyed, minél több emberhez jusson el a híre, de ha adsz, azt halkan, szerényen tedd. Valahogy így érzem ezt helyesnek.

Mégis van, ami néha kivételt képez, hiszen ennél több figyelmet érdemel. Az elmúlt évek alatt számos, a veleszületetten sérült gyermekek számára készült speciális eszközhöz adtatok hozzá, amiért nagyon hálásak Nektek.

Számomra pedig büszkeség, hogy az a közönség, Ti, akik a The Etiket-et látogatjátok, ilyen lelkesek vagytok akkor is, ha nem csak egy buliról, de egy magasztosabb, másoknak is fontos, önzetlen dologról van szó. 

Az elmúlt 9 évben minden karácsonykor gyűjtöttünk a Gézengúz Alapítványnak, amit fejlesztésekre vagy fenntartásra fordítottak. A most összegyűlt 1.000.000,- forintot pedig szeretnénk Nektek ilyen formában is külön megköszönni. 

Külön köszi az idei helyszínért a SOUPER-nek és azoknak akik technikával vagy egyéb módon mindig lelkesen támogattak minket minden decemberben és természetesen mindenkinek, aki akár csak egy megosztással hozzájárult az eseményhez."


A képen Lengyel Mónika (Gézengúz Alapítvány) és Szilágyi Norbert (The Etiket)


TOVÁBBI CIKKEK

Bedouin, Nina Kraviz és Steffi is érkezik erősítésként a DAAD Gatheringre!

2023.01.27.

Hiánypótló fesztivált indított utjára az OZORA fesztivál legénysége Dádpusztán 2021-ben, ez a DAAD Gathering!

Jeff Mills az 1927-es 'Metropolis' c. klasszikus filmhez újabb albumot komponált

2023.01.25.

A "Metropolis Metropolis" a detroiti techno úttörőjének második filmzenéje az ikonikus Fritz Lang filmhez.

Hétvégén újra nyit az Arzenál!

2023.01.19.

Április 9 óta várjuk ezt a napot!