Sikztah 1 millió forintot gyűjtött a Gézengúz Alapítványnak!

2022.12.22

9 éve már, hogy Sikztah gyűjtést szervez a Gézengúzoknak technoval. Ahogy eddig is, a veleszületetten sérült kisgyerekek gyógyítását és rehabilitációját segítő Gézengúz Alapítvány-nak szervezett jótékonysági gyűjtést a győr adventi vásár SOUPER faházában, az óriáskerék mellett a Dunakapu téren.

Idén 1 millió forint gyűlt össze a Ti segítségetekkel, amit a következő sorokkal köszönt meg:

"Techno-val gyűjtöttem, TI ADTÁTOK! Köszönjük!
Alapvetően a hideg ráz azoktól, akik adományoznak, majd teleposztolják vele a szosölt. Ha gyűjtesz, azt hangosan tegyed, minél több emberhez jusson el a híre, de ha adsz, azt halkan, szerényen tedd. Valahogy így érzem ezt helyesnek.

Mégis van, ami néha kivételt képez, hiszen ennél több figyelmet érdemel. Az elmúlt évek alatt számos, a veleszületetten sérült gyermekek számára készült speciális eszközhöz adtatok hozzá, amiért nagyon hálásak Nektek.

Számomra pedig büszkeség, hogy az a közönség, Ti, akik a The Etiket-et látogatjátok, ilyen lelkesek vagytok akkor is, ha nem csak egy buliról, de egy magasztosabb, másoknak is fontos, önzetlen dologról van szó. 

Az elmúlt 9 évben minden karácsonykor gyűjtöttünk a Gézengúz Alapítványnak, amit fejlesztésekre vagy fenntartásra fordítottak. A most összegyűlt 1.000.000,- forintot pedig szeretnénk Nektek ilyen formában is külön megköszönni. 

Külön köszi az idei helyszínért a SOUPER-nek és azoknak akik technikával vagy egyéb módon mindig lelkesen támogattak minket minden decemberben és természetesen mindenkinek, aki akár csak egy megosztással hozzájárult az eseményhez."


A képen Lengyel Mónika (Gézengúz Alapítvány) és Szilágyi Norbert (The Etiket)


TOVÁBBI CIKKEK

Újabb fellépők csatlakoztak a Szigethez

2023.05.09.

Számos területen megújulás jellemzi az idei Szigetet!

Historical Tales with Giolí & Assia @ Budai Vár, 2023.08.26.

2023.04.26.

Historical Tales with GIOLI & ASSIA - Buda Castle - 26. August 2023

Historical Tales with Hernan Cattaneo @ Budai Vár, 2023.07.08.

2023.04.26.

HERNAN CATTANEO (all day long !)