SPILERZ - keverve, nem rázva

2013.06.25

Vékonyra szeletelt ütemek dallammal megszórva gazdagon, ritmusra adagolt tánc ízlés szerint: ez a SPILERZ receptje . SIX és JOHNNY FIRPO talán maga sem gondolta, hogy a spontán ötletből néhány hónap alatt keresett projektté duzzad a kooperáció.

Fáradhatatlan kreativitásuknak köszönhetően nemcsak zeneileg képesek folyamatosan meglepni a közönséget, de olyan elképesztő ötletekkel is, mint például a PRIME FM stúdiójában rendezett főzéssel egybekötött látványzenélés: míg a DJ-pult egyik felén Six keverte az ízletes muzsikákat, addig Johnny a másik felén spagetti carbonarát főzött. A show-ról készült videót bármikor vissza is lehet nézni itt: A SPILERZ-féle laza, rendhagyó látásmód már a rendezvényszervezőknek is szemet szúrt. A két „játékos” ennek köszönhetően fellép a nyár két legjelentősebb elektronikus zenei fesztiválján, a Balaton Soundon és a B my Lake-en. A srácok a közelmúltban többször bizonyították élesben, mire képesek hús-vér emberek előtt: a májusi Feldwarfesten is sikert arattak, és szintén teltházas őrület volt a Fogaskertben, az Audio Punkz buliján. SPILERZ - Before festivals (night edition) by Spilerz A konvenciókat folyamatosan sutba vágó Spilerz pozitív előmenetele – saját bevallásuk szerint „talány, mivel sem méretben, sem hajszínben nem passzolunk. És persze kell a kontraszt.” A megszokások rabjai számára minden bizonnyal az is vörös posztó, hogy ha ők állnak a DJ-pultban, akkor ott minden lesz egy szettben a technótól a house-on át a breakbeatig vagy éppen a progressive hangzásig, mert: „Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!” (SIX & Johnny Firpo) Join us on Facebook!
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Jay Lumen csatlakozott az ikonikus Pan-Pot duó Second State kiadójához

2020.08.04.

Így a Drumcode mellett immár a techno szcéna másik irányadónak számító kiadója is fémjelzi a nevét.

Augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani!

2020.07.30.

2020 nyarának fesztiválszezonja teljes egészében elmarad.

Amelie Lens új EP-je landol augusztusban

2020.07.28.

A Higher címet viselő kislemez, ami az első idei megjelenése lesz, saját kiadójánál, a Lenske-nél érkezik majd augusztus 21-én.