Sun Goes Down 2014 - Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?

2014.07.15

Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit.

A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.

A Stayfly által fémjelzett Sun Goes Down az elmúlt években sorra döntögette meg a haza szcéna stílus-kliséit, elég csak felidéznünk az időben elkapott Art Department, Jamie Jones, Soul Clap és Wolf + Lamb szetteket, a M_nus és Cocoon stage-eket. Az idei felhozatal sem kevésbé színes, hiszen egyaránt választékos és nem utolsósorban lenyűgöző a paletta a már klasszikusnak számító Booka Shade naplementés koncertjétől a nemrég zajos sikert aratott Klangkarussellen át a német kishercegig Dominik Eulberg személyében. A sorozat sikerét valószínűleg az a tény segíti, hogy Sun Goes Down sosem akart a hazai nagy fesztiválok babérjaira törni. Célirányos közönségével, technikai felkészültségével és atmoszférájával valóban az év egyik kiemelt eseményének ígérkezik. Booka Shade elő koncert a margitszigeti naplementében? Kell! Az idei teljes line up: Booka Shade - live (DE) (naplementében) Klangkarussell (A) Dominik Eulberg (DE) Lank – live Naga & Beta Subotage & Sinko Alive Ramin Sayyah Roland Handrick Detective Kelly Stereostrip Dátum: 2014 Július 25. Helyszín: Margitszigeti Atlétikai Centrum Kapunyitás: 18:00 Jegyárak: 4500 Ft / 5500 Ft Facebook event: https://www.facebook.com/events/524297244342459/
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Elmarad a 2020-as BÓNUSZ Fesztivál!

2020.09.07.

ELMARAD A BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2020 !

Elhunyt Erick Morillo!

2020.09.01.

49 éves korában elhunyt Erick Morillo!