Sven Väth is megszólalt a zenei szcénát sújtó világjárvány kapcsán

2020.03.16

Sven Väth a koronavírus miatt törölte a világ körüli turnéját, ahogy ezt sok más fellépő is tette viszont mellette hasznos gondolatokat osztott meg rajongóival.

"Eddigi életünk során még nem tapasztaltunk olyat, mint a mostani világjárvány. Nehéz napok és hónapok vannak előttünk. Ezekben az időkben a családunkat és a barátainkat a közelünkben szeretnénk tudni, és a biztonságra valamint a védelemre gondolunk.

El kell mondanom, hogy természetesen a világ körüli turnémat lefújom, továbbá számos más rendezvényt is, de engedjétek meg, hogy megosszak néhány gondolatot is ezen kívül.

Mindig azt szerettem volna, hogy a Cocoon olyan legyen, mint egy család, ahol szívesen látnak és soha nem vagy egyedül. Annyi év után, amióta tart az utam, ti vagytok a széles családom. A kapcsolatunk egy kétirányú út.

Itt nincs immunitás, nincsenek határok, nincsenek VIP területek.

A vírus nagyon keményen lesújt a szcénánkra és remélnünk kell, hogy ezt a drasztikus kárt, amit már most is elszenvedtünk, sikerül majd helyrehoznunk a jövőben.

Nincs értelme bűnbakot keresnünk, annak van itt az ideje, hogy ott legyünk egymásnak.

Mindig optimista voltam. Remélem, minél előbb túljutunk ezen a krízisen, és természetesen azt is, hogy hamarosan újra egyesülhetünk a tánctéren.

Most vissza kell vonulnunk, remélhetőleg a szeretteinkkel, és türelmesnek és érzékenynek kell maradnunk. Ez most nem a kockázatvállalás ideje.

Remélem, hogy a hatalommal bíró emberek elég okosak lesznek, sikerül lelassítaniuk ezt a folyamatot és ezzel több idő jut majd nekünk, de azt kell mondanom, hogy most mindent nagyon nehéz megérteni.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom ebben a folyamatosan változó időszakban, kérlek titeket, tegyétek meg az óvintézkedéseket és vigyázzatok magatokra és szeretteitekre. Együtt vagyunk a nehézségben.

Szeretettel,
Sven"

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

50 éves korában elhunyt DMX

2021.04.09.

50 éves korában elhunyt Earl Simmons, (1970. december 18.) ismertebb nevén DMX!

Előrendelhető Carl Cox 'Oh yes, oh yes!' című könyve

2021.03.25.

A könyv augusztusban érkezik és két változatban lesz elérhető

2022-ben tér csak vissza a Balaton Sound és a Telekom VOLT Fesztivál

2021.03.18.

Ahogy arra számítani lehetett, idén is sorra mondják le a nagy koncerteket és fesztiválokat szerte Európában.