Sven Väth is megszólalt a zenei szcénát sújtó világjárvány kapcsán

2020.03.16

Sven Väth a koronavírus miatt törölte a világ körüli turnéját, ahogy ezt sok más fellépő is tette viszont mellette hasznos gondolatokat osztott meg rajongóival.

"Eddigi életünk során még nem tapasztaltunk olyat, mint a mostani világjárvány. Nehéz napok és hónapok vannak előttünk. Ezekben az időkben a családunkat és a barátainkat a közelünkben szeretnénk tudni, és a biztonságra valamint a védelemre gondolunk.

El kell mondanom, hogy természetesen a világ körüli turnémat lefújom, továbbá számos más rendezvényt is, de engedjétek meg, hogy megosszak néhány gondolatot is ezen kívül.

Mindig azt szerettem volna, hogy a Cocoon olyan legyen, mint egy család, ahol szívesen látnak és soha nem vagy egyedül. Annyi év után, amióta tart az utam, ti vagytok a széles családom. A kapcsolatunk egy kétirányú út.

Itt nincs immunitás, nincsenek határok, nincsenek VIP területek.

A vírus nagyon keményen lesújt a szcénánkra és remélnünk kell, hogy ezt a drasztikus kárt, amit már most is elszenvedtünk, sikerül majd helyrehoznunk a jövőben.

Nincs értelme bűnbakot keresnünk, annak van itt az ideje, hogy ott legyünk egymásnak.

Mindig optimista voltam. Remélem, minél előbb túljutunk ezen a krízisen, és természetesen azt is, hogy hamarosan újra egyesülhetünk a tánctéren.

Most vissza kell vonulnunk, remélhetőleg a szeretteinkkel, és türelmesnek és érzékenynek kell maradnunk. Ez most nem a kockázatvállalás ideje.

Remélem, hogy a hatalommal bíró emberek elég okosak lesznek, sikerül lelassítaniuk ezt a folyamatot és ezzel több idő jut majd nekünk, de azt kell mondanom, hogy most mindent nagyon nehéz megérteni.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom ebben a folyamatosan változó időszakban, kérlek titeket, tegyétek meg az óvintézkedéseket és vigyázzatok magatokra és szeretteitekre. Együtt vagyunk a nehézségben.

Szeretettel,
Sven"

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Zamárdiban marad a Balaton Sound!

2021.09.22.

A helyiek megszavazták és a Sound mellett döntöttek.

The Etiket w/ TRYM @ Dinamo, 2021.10.02.

2021.09.16.

A techno és a hardtrance határait elmosó, a már megszokott acid-érzékenységgel kombinált “Sparkling Waterboy” Trym a francia újgenerációs techno művészek egyik vezető arca.