SveTec képviseli hazánkat a hétvégi Awakenings Festival-on!

2015.06.23

Svetec, a hazai hard-techno scéna egyik legkiemelkedőbb alakja vasárnap Amszterdamba utazik, hogy első ízben képviselje kishazánkat a holland Awakenings Festival-on.

Rengeteg külföldi fellépéssel a háta mögött olyan fesztiválokon, mint a Montagood a Decibel Outdoor vagy épp a csehországi Apokalypsa, idén a Holland Awakenings Festivalra is felkérést kapott. Ezen alkalomból kaptuk el Ádámot pár kérdés erejéig. - Az Awakenings történetének Te vagy az első magyar fellépője. Hogy élted meg ezt a felkérést? - Egy régi nagy álmom teljesült. Végtelenül boldog voltam, hiszen ezzel pályafutásom egy újabb meghatározó állomásához érkezetem. Az pedig, hogy előttem magyar még sosem játszott Awakenings-en, csak hab a tortán. - Mi jut eszedbe először az Awakenings szó hallatán? - Techno. Az Awakenings szó mára már egyet jelent a techno-val. Az elmúlt 18 évben a világ egyik legszignifikánsabb rendezvényévé nőtte ki magát, olyan szintre emelkedett, ami korábban elképzelhetetlen volt. - Miben érzed másnak a fesztivált? - Miben más? Tulajdonképpen semmihez se fogható. Azon túlmenően, hogy a látvány és a teljes produkció az egész világon egyedülálló, Awake-n, amikor egy DJ beáll zenélni, akkor annyira köré van építve minden, hogy az emberek szemében szuperhőssé válik a pultban töltött időre. - A fesztiválon a cseh származású Golpe lesz majd a partnered. Mivel készültök? - Golpe produceri munkássága is egyre szélesebb körben vívja ki magának az elismerést. Én személy szerint nagyon csípem a zenéit és ez fordítva is igaz, így tehát egy exkluzív 4 lemezjátszós szettel készülünk, szigorúan csakis a kettőnk szerzeményeiből összegyúrva. - Mi inspirált titeket a nem hivatalos Awakenings himnusz elkészítésére? (Fentebb található) - Az Awakenings rendkívüli jelentőséggel bír mindkettőnk számára. A szenvedélyünket és elhivatottságunkat az eseményt megelőző időszakban ezzel az energiabombával szerettük volna kifejezni. Ez volt a lelki és szellemi tett legfőbb mozgatórugója. - Hogy ítéled meg a holland közönséget? - Több ízben is volt már lehetőségem a holland közönségnek játszani. Rendkívül barátságos, energikus és hálás közönség, amely minidig fantasztikus légkört teremt. Végezetül pedig még annyi, hogy a 43-as számú Awakenings podcast SveTec nevéhez fűződik, amit itt érhettek el!

TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.