Szombaton három termes őrülettel indul újra a Black Mamba csapata!

2021.05.27

A koronavírus harmadik hulláma után sokunk örömére zöld utat kaptak a zenés-táncos rendezvények, vagyis újra pöröghetnek a bulik és a koncertek. Nincs létszámkorlát, nincs kijárási tilalom, nincs maszk, csupán annyi a kitétel, hogy védettségi kártyával kell rendelkezned. Az nem számít, hogy ezt a kártyát azért kaptad, mert valamelyik védőoltást választottad vagy átestél a betegségen.

Sikztah · DINAMOCAST 003 by SanFranciscoBeat ✖ 04 2021 ✖

Erre a Black Mamba csapata rögtön lépett is és összehívta az Akvárium Klub három termébe a hazai kedvenceket. Pár hete még hihetetlennek tűnt, de végre újra együtt bulizhatunk az éjszakában, ahol kiélhetjük a felgyülemlett energiákat, találkozhatunk rég látott ismerősökkel és végre hangosan hallgathatunk hazai DJ-ket. A NagyHall és a KisHall falai között a techno lesz főszerepben, a VOLT bárban pedig a dallamosabb ütemek kapnak majd helyet. Rég volt már november, amikor elköszöntünk a kluboktól és azoktól az érzésektől, amit egy átbulizott éjszaka okoz, de végre elkezdhetünk újra visszaszokni hozzá.

1 belépő - 3 helyszín!
Line Up A-Z:
Cvrdwell
Denes Toth
Episode1
Gabor Kraft
Jay Lumen
Mateo & Spirit
Metha
Raul Young
SanFranciscoBeat
Secret Factory
Shabaam
Sikztah
Steam Shape

Facebook event: https://www.facebook.com/events/206112674666755/ 
Jegyvásárlás: https://ticket.deadcode.hu/rendezveny/black-mamba-pres-restart-20

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Zamárdiban marad a Balaton Sound!

2021.09.22.

A helyiek megszavazták és a Sound mellett döntöttek.

The Etiket w/ TRYM @ Dinamo, 2021.10.02.

2021.09.16.

A techno és a hardtrance határait elmosó, a már megszokott acid-érzékenységgel kombinált “Sparkling Waterboy” Trym a francia újgenerációs techno művészek egyik vezető arca.