Terri B! beindult

2013.01.28

Az egyik legismertebb house díva, Terri B meglehetősen mozgalmasan kezdi a 2013-as évet. Összefogott ugyanis a „SecondSunRecords/Management”-tel és közösen egy új vállalkozásba kezdtek. Amivel foglalkoznak, nem más, mint az előadók karrierjének hosszú távú egyengetése, promóciója, fellépések szervezése világszerte. Garantáltan a megfelelő szaktudást és managementi hátteret nyújtják a művészeiknek.

A csapat maga széles zenei palettán mozog. A stáb tagja többek között a számtalan díjjal büszkélkedő elektronikus zenei énekes Terri B!, valamint Gosia Andrzejewicz lengyel popénekesnő. A mottójuk meglehetősen bíztató: „Minden lehetséges, csak idő kérdése.” Terri B egyébként első helyet ért el a lengyel MIXX rádió toplistáján, „Gromee & Terri B – Hurricane” c. dalával, előző dala, a „Sidelmann & Terri B – Already Gone” pedig két héttel korábban a 2-ik helyig jutott. Nem csoda tehát, ha Terri B hamarosan turnéra indul. Gerald G!, a csapat másik előadója nem rég jelentette meg első saját lemezét a Planet Punk kiadónál, ami top 20-as dal lett a német dance listán és rengeteg elismerést kap világszerte. Terri hamarosan jó pár közös dalt fog készíteni olyan előadókkal, mint Sean Finn, de például Németország egyik legkeresettebb lemezlovasával Rene Rodriguezzel közös dala, a „Loud” is hamarosan megjelenik a Balloon kiadónál. 2013 tavaszára „David Puentez & Whiteliner” duója is felkérte egy dalra, a „Hysteria”-ra. Sidelmannal közös daluk, az „Already Gone” hamarosan videoklip kíséretében megjelenik majd Brazíliában és Dániában is. Ezt pedig ázsiai, norvég, brazil, orosz, amerikai, Arab Emirátusok béli és egy észak-afrikai turnék követik majd.

TOVÁBBI CIKKEK

Bevezetés Máltába

2024.07.03.

Folytatván európai körutazásunkat, most Máltára, a délre található kis szigetországra esett a sor....

Zamárdi várja az idei B my Lake fesztivált és a Balaton Sound fellépőit!

2024.07.01.

Idén július 3. és 7. között Zamárdiban újra megrendezik a B my Lake fesztivált, melynek színpadán olyan világhírű előadók lépnek fel...

Pascal Junior – Legacy | Vinyl

2024.06.30.

Pascal Junior legújabb albuma, a "Legacy" című vinyl, már elérhető, és a zenerajongók körében nagy várakozás övezi.