The Etiket invites Faust x POA w/ Héctor Oaks @ Dinamo (Győr), 2020.01.17.

2020.01.08
 
Január 17-én a HEX Barcelona magyarországi debütálása után újabb percrekész aktualitást hoz a The Etiket a Dinamo Event Hall-ba, mégpedig a budapesti underground egyik legjellegzetesebb újgenerációs csapatával, a Pursuit of acid-del az oldalán.
 
Ez pedig nem lesz más, mint Ázsia egyik legjelentősebb klubjának, a Faust-nak a meghívása Győrbe, amelyet nyugodtan említhetünk az ázsiai Berghainként.
 
 
A The Etiket és a Faust közös estjének pedig a vendégei is ennek a léptéknek megfelelő súlyú artistok lesznek, ugyanis érkezik Héctor Oaks, aki vitathatatlanul az egyik alakítója annak, amit ma technónak hívunk, és aki nemcsak a legendás Bassiani, hanem a Herrensauna, és a Posession legújabb rezidense is.
 
Nem mellesleg vele érkezik Marcus L , az Ameniia kiadó és a Kammer Radio & Records alapítoja Szöulból, aki ázsiai techno szcéna számára kulcsfontosságúnak számító klubot, a Faust Tanz Bar -t üzemelteti, amely mérnöki pontossággal lett arra tervezve, hogy minden tekintetben megfeleljen annak a szűk körnek, amely befér az egyébként 200 fő befogadására alkalmas, de annál nagyobb hatást gyakorló szórakozóhelyre. Ennek a küldetéstudatnak köszönhetően sok helyen lépett már fel Marcus L világszerte, köztük Berghainban is, ahol rendszeres vendégnek számít.
 
A harmadik dobás ezen az estén pedig DAMIE lesz, Marcus kedvese, és egyben csodafegyvere is. Ipari, indusztriális stílusárol híres, aki ugyancsak kulcsfontosságú figurának számít az ázsiai underground techno világában. Ez segítette ahhoz, hogy játszhasson olyan jól ismert helyeken, mint a Boiler Room, vagy a Panorama Bar. Ázsiaban szinten sok híres klubhoz volt köze, mint például HQ Councils, a Lantern, a Loopy, vagy a Womb.
A futurisztikus, nyers és ritmusos technojaval garantáltan le fogja bontani a házat januar 17-én.
 
Hazai részről pedig természetesen nem hiányozhat az egyfolytában ügyködő Sikztah, valamint az est társtettese, Mankind sem, akivel már találkozhattak a győri raverek.
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

A brit kormány megerősítette, hogy az EU-s előadók 2021-től csak vízummal utazhatnak be az Egyesült Királyságba

2020.02.21.

A belügyminisztérium új szabályai a Brexit átmeneti időszakának lezárása után lép életbe.

Pörögj rá HOT X szilveszteri szettjére

2020.02.20.

A 2019-es szilveszteri DEADCODE & FRIENDS-en rögzített HOT X szett felkerült Soundcloudra!

Teltháznak dübörgött egy éjszakán át Sikztah az Akváriumban

2020.02.20.

Hazánk egyik legnagyobb zajkeltője egy egész éjszakán át csinálhatta azt, amihez a legjobban ért.