Tíz fesztiválozó típus, akit jobb messziről elkerülni

2016.05.11
 1. A „Régen minden jobb volt” emberek
  Ha manapság minden fesztivál szar, nem úgy bezzeg, mint a középkorban, vagy bármikor máskor, akkor mit keres az ilyen ember minden évben ugyanott? Ha valaki állandóan nyavalyog és nosztalgiázik 80-as 90-es évek fesztiváljain, az ne lepődjön meg, ha kap egy sátorrudat a szeme közé.

 2. A hadonászók
  Mindenki, aki több helyet csinál magának, mint amennyi járna, azokat jobb elkerülni. Különösen, akik külön eszközöket vetnek be az ügy érdekében: bolyhos nunchaku, lángoló teniszlabda, ördögbot és társai. Nincs helyük a tánctéren!

 3. A kocogók
  Kocogók, futók, és egyéb atléták, akik már reggel hétkor ott köröznek a kemping körül, mint az apokalipszis négy lovasa, csak éppen a több tízezres futó cipőben természetesen. Elég ahhoz, hogy eleged legyen mindenből, nem is csak a fesztiválból.

 1. Az izomagyak
  A szteroidtól duzzadó hústornyok, akik felhővé gyúrták ki magukat, és akikkel nem is lenne semmi baj, ha az alkohol és a drog hatására nem állnának neki kötekedni random emberekkel. Bárcsak tudnának csak simán táncolni és jól érezni magukat.

 1. A versenyzők
  Hasonló az 1. típussal, ám annyiban különbözik tőle, hogy ő már nyár elején több fesztiválon járt, mint más több év alatt. Nem is lenne vele semmi baj, ha nem hivalkodna mindezzel a karján gyűjtött szalagokkal, mint valami kiscserkész a jelvényeivel.

 1. A gyerekek
  Sikerül egyszerre triplán rosszul érezned magad. A fiatalság elvesztett ártatlanságának, a felnőtt felelősségtudat valóságának és az elkerülhetetlen öregedés ijesztő szellemének hármasával kelt benned furcsa érzést, amikor meglátod a fiatalokat egy rave parti közepén.

 1. A drogot tukmálók
  Mi a rosszabb: az ember, aki az egész fesztiválon körbe-körbe jár a kempingben, hogy minden sátorba bekopogva kínálgassa a cuccait  vagy egy kockafej, aki előadást tart a kovalens kötés minden érdekességéről?

 1. A betegesek
  Mindenkinek lehet rossz pillanata a fesztiválokon, de nem végig. Mi a francot ettek? Mitől hányják össze magukat az első délután? Mitől érzik annyira jól magukat pár órával később, miközben a bokrot már lemarta az, ami kijött belőlük. És miért volt az egész kék?

 1. A flancolók
  Oh, nézd azt a csinos étkezőasztalt, amit magukkal hoztak, na és az edénykészletet és a tálaló szettet. Még terítőt is hoztak! Milyen csodás! Kérlek, adjon valaki egy filéző kést, hadd vágjak magamon eret!

 1. A potyautasok
  A szóló fesztiválozó, aki ravaszul csatlakozik a társaságodhoz, aztán a fesztivál végéig le se lehet rázni. Ha szerencséd van, még beavat a titkos összeesküvés elméleteibe az izraeliekről vagy a WTC tornyokról. Ha kiderülne, hogy sorozatgyilkos, még lehet jobban is járnál.  Forrás: Mixmag
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.