Több mint két és fél millió darab ecstasy tablettát foglaltak le a török hatóságok

2017.11.03

Törökországban a rendőrség kábítószer-ellenes részlege egy operatív művelet keretében az ország történetének legnagyobb drogfogását hajtották végre múlt hét kedden Isztambulban, valamint Kırklareli és Edirne tartományokban.

Az isztambuli rendőrség információi szerint egy hajó volt várható Hollandiából, ami tömve volt kábítószerrel, amit a tervek szerint az országban szórták volna szét, valamint Ázsia felől egy rakomány heroin érkezett, amit tovább szállítottak volna Európába. A kábítószereket továbbszállító kamiont azonnal megfigyelés alá vonták, amint belépett az országba Bulgárián keresztül és végigkövették az útját, hogy elvezesse őket a csempészetben érintett többi emberhez, valamint a rakományt váró végső vevőhöz.

Amint a kamion elért az Isztambulban található Beylikdüzü kerületbe, a rendőrség elindította a szimultán razziasorozatot az útvonalon érintett összes címen, így összesen öt gyanúsítottat el is fogtak az Avcılar kerületben Isztanbulban, a Babaeski kerületben Kırklareliben, valamint Edirne városközpontjában. Törökország legnagyobb kábítószerfogása a számokat tekintve: a már említett 2,55 millió db ecstasy tabletta, 56 kg heroin, 120 kg nyers kannabisz, 5 kg ópium, 600 kg kokain, valamint 770 kg vegyi anyag, amivel az ecstasy tablettákat tervezték felütni.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Robert Hood készíti az új DJ-Kicks mixet

2018.11.14.

A K7 bejelentette a sorozat legújabb darabját, ami november 16-án fog megjelenni CD-n, bakeliten valamint digitális formában.

Egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2018.11.08.

December 8-án szombaton kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja.

„Hallgass Hazait” új színfolt a budapesti klubtérképen?

2018.11.07.

November 10-én a nemrégiben újragondolt és nyitott Lock Klub Budapest eseményei közt bukkantunk rá egy nagyon ígéretes és dicséretes kezdeményezésre!